Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Partilerin son durağı Turan, Doğanlar, İlhan ve Narlı oldu

AK Partilerin son durağı Turan, Doğanlar, İlhan ve Narlı  oldu

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Murat Sever ve beraberindeki heyet ile ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Murat Sever ve beraberindeki heyet ile ziyaretlerine devam ediyor.
Erdek’e bağlı, Ballıpınar, Çayağzı, Çakıl, Kestanelik, Karşıyaka, Tatlısu, Aşağıyapıcı ve Çeltikçi Mahallerine yapılan ziyaretler, Perşembe günü akşamı Turan, Doğanlar, İlhan ve Narlı Mahalleleri ile devam etti.
İlçemize bağlı Turan, Doğanlar, İlhan ve Narlı Mahallelerinde yapılan çalışmalarda `istikrar` vurgusu yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever `istikrarımız bir bozulursa ülkemizin nereye gideceğini iyi düşünmek zorundayız` diye konuştu.
AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleşen çalışmalara İlçe Başkanı Murat Sever, Erdek eski Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Ceyhun Mırız ile parti yöneticileri katıldı.
Ziyaret edilen mahallelerde Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’a destek isteyen İlçe Başkanı Sever, yaptığı konuşmalarında Türkiye`nin 12 yıllık AK Parti iktidarıyla yakaladığı istikrarın devam etmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde artık sona doğru gelindiğini belirten Sever, “AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması demek, istikrarın, kalkınmanın ve gelişmenin devamı demek, Türkiye`nin gelişmesini umutla bekleyen Türk dünyasının ve tüm İslam âleminin sıkıntıların çözümü demek. Bunun içinde güçlü bir liderin Cumhurbaşkanı olması gerekiyor.” dedi.
Başbakanımızın birinci turda Cumhurbaşkanı olacağına yürekten inandıklarını kaydeden Sever, “Ülkemizin gelişmesi, Türk dünyası ve İslam dünyasındaki sorunların çözümü için buna ihtiyacımız olduğuna inanıyoruz.” diye konuştu.
“10 Ağustos Pazar günü yeni bir sayfa başlayacak” şeklinde konuşan Sever, güçlü Türkiye`nin yakaladığı istikrarın devam edeceğini sözlerine ekledi.
Kaşeli mühür sıkıntısı dile getirildi
AK Parti İlçe Teşkilatının Turan Mahallesine yapılan ziyaretinde, vatandaşlardan biri, 30 Mart’taki seçimlerde sandık başına giden seçmenlerin ‘kaşeli mühür’den dolayı sıkıntı yaşandığını anlattı.
30 Mart’ta yapılan seçimlerde, ilk kez kullanılan kaşe mührün seçmenlere zor anlar yaşattığını ileri süren mahalle sakini, üstten basmalı kaşeli mühürden dolayı kullanılan oylarda iptal sayısının fazlalığına dikkat çekti.
AK Parti İlçe Başkanı Murat Sever, bu konuyla ilgili Yüksek Seçim Kurulu’nun bir açıklaması olduğunu, yapılan açıklama ile mühür taşsa da oy doğru sayılacak bilgisi verdi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı