Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Partiden yeni Başhekime hayırlı olsun ziyareti

AK Partiden yeni Başhekime hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Has tanesi Başhekimliğine atanan Operatör Doktor Yalçın Dü ker'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzman Oğuz Çatal’dan boşalan göreve, Operatör Doktor Yalçın Düker atandı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Has tanesi Başhekimliğine atanan Operatör Doktor Yalçın Dü ker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hastane Başhekimi Operatör Doktor Yalçın Düker’i makamında ziyaret eden AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever’e, yönetim kurulu üyesi Mustafa İlgen ile Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Pakize Ciciler eşlik etti.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ile beraberindeki partililer, hastaneye atanan yeni başhekim Op. Dr. Yalçın Düker’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunup, ilçe hastanesinin son durumu hakkında Başhekim Operatör Doktor Düker’den hastanenin durumu hakkında bilgi aldı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Sever ziyarette yaptığı konuşmada, Erdek’te Mart 2009 tarihine kadar siyasiler tarafından ilçeye hastane yapılıyor, yapılacak diyerek uzun yıllar boş vaatlerle uyutulan halkımızın yeni hastane beklentisine Erdek eski Belediye Başkanı Hüseyin Aysan’ın son verdiğini hatırlattı.
Mart 2009 tarihinde Erdek Belediye Başkanı seçildiği gibi ilçeye hastane kazandırılması için yoğun çaba gösteren ve sonunda ilçemize içinde diyaliz ünitesi de dahil olmak üzere modern bir hastaneye kavuşturan 2009-2014 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Aysan’ın gösterdiği gayretin asla unutulamayacağını söyleyip teşekkür etti.
Erdek’te diyaliz ünitesine bağımlı hastaların Bandırma’ya gitmekten kurtarılmalarının çok önemli olduğuna dikkat çeken Sever, ilçeye böyle bir hastane kazandırılmasında AK Parti Balıkesir Milletvekillerinin de katkılarının büyük olduğuna değindi.
Sever, ilçe hastanesinin vatandaşın ihtiyaçlarını karşılaması, hizmet kalitesinin daha da artırılması için, Başhekim Yalçın Düker’le beraber çalışma yaparak, hastaneyi özlenen seviyeye getirmek için var güçleriyle çalışmaya hazır olduklarını dile getirdi.
Hastane yeni Başhekimi Op. Dr. Yalçın Düker’de, Bandırma Devlet Hastanesi’nde daha önce Başhekimlik görevi ve doktor olarak görev yaptığı için sıkıntı çekmeyeceğini ve Erdek’i çok iyi tanıdığını belirtti.
Op. Dr. Düker, yaptığı konuşmada şunlara değindi: “Erdek’te görev yapmaktan oldukça memnunum. Erdek’in insanı oldukça sıcakkanlı ve cana yakın. Buraya atanmadan önce de komşu ilçemiz Bandırma Devlet Hastanesi’nde görev yapıyordum. Başhekimlik görevimde Erdek’e ve Erdek’li vatandaşlarımıza elimizden gelen en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız.”
AK Parti heyetinin yeni başhekimi ziyareti sona erdikten sonra, hastanenin İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğü görevine atanan Suat Yetkin’i makamında ziyaret etti.
Yetkin’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti heyetinin hastane ziyareti sona erdi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli