Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

AK Partiden taziye ziyareti

AK Partiden taziye ziyareti

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Erdek Ziraat Odası'nı ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Erdek Ziraat Odası Başkanı Murat Kaleş için başsağlığı diledi.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Erdek Ziraat Odası’nı ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Erdek Ziraat Odası Başkanı Murat Kaleş için başsağlığı diledi.
Erdek Ziraat Odası’nda, yönetici ve oda çalışanları tarafından karşılanan AK Parti heyetinde İlçe Başkanı Murat Sever ile bazı AK Partili yöneticiler yer aldı. 

Ziyaretle ilgili bilgili veren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Erdek Ziraat Odası Başkanlığı görevini başarıyla yürütürken, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden Murat Kaleş’in vefatından dolayı çok üzgün olduklarını söyledi.
Murat Kaleş’in çok genç ve en verimli çağında vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü belirten Sever, hayatını kaybeden Murat Kaleş’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diledi.
Erdek AK Parti heyetinin, taziye ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirten Erdek Ziraat Odası yöneticileri ve çalışanları da AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve beraberindeki yöneticilere teşekkür etti.



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli