Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

AK Partiden Her Hafta Bir Köydeyiz Projesi

AK Partiden Her Hafta Bir Köydeyiz Projesi

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onayın başkanlığındaki parti yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz gün ilçeye bağlı Narlı Köyünü ziyaret ettiler.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay`ın başkanlığındaki parti yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz gün ilçeye bağlı Narlı Köyünü ziyaret ettiler.
Narlı Köyünde köy muhtarı Ali Işık ve azaları tarafından karşılanan Erdek AK Parti heyeti, köy kahvehanesinde ağırlandı.
AK Parti heyetinin köylerine geldiğini öğrenen köy halkı Erdek`ten gelen misafirleri için soluğu kahvehanede aldılar.
Köy sakinlerine ziyaret nedeni hakkında bilgi veren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, parti teşkilatı olarak sadece Erdek merkezde değil Kapıdağ yarımadasında bulunan beldeler ile köylerde yaşayan tüm halkı önemsediklerini söyledi.
İlçeye bağlı beldeler ve köylerde yaşanan sorunların ortadan kaldırılması için gerek Balıkesir gerekse Ankara`dan her türlü desteği alabildiklerini Narlı Köyü sakinlerine anlatan İlçe Başkanı Onay, "Her hafta bir köydeyiz" projesi kapsamında devam eden köy ziyaretlerinin sorunların çözümünü hızlandırdığını belirtti.
Bu ziyaretlerimizden birini bugün 15 Mart 2013 Cuma akşamı Narlı köyümüze gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, kendilerinin Narlı`da büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılanmalarından dolayı kendilerini misafir eden köy halkına teşekkür etti.
Havanın soğuk olmasına rağmen toplanan köy halkına hitap eden İlçe Başkanı Hikmet Onay, diğer köylere olduğu gibi Narlı Köyüne de çok önem verdiklerini, teşkilat olarak Narlı`nın sorunlarının çözümü için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam da edeceklerini açıkladı.
1 yıl sonra yapılacak yerel seçimler ile Büyükşehir Kanunu ile ilgili de bilgi veren Onay, "Narlı ziyaretimizde partimize gösterdiğiniz ilgi ve misafirperliğiniz için, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı olarak çok teşekkür ederiz. Narlı köyümüze ve diğer köylerimize ziyaretlerimiz devam edecektir" dedi.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli