Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

AK PARTİ'DEN ERDEK'TE GÖVDE GÖSTERİSİ

AK PARTİ

AK Parti Erdek’te adeta gövde gösterisi yaptı.

Seçim çalışmaları kapsamında Erdek'e gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayları Ali Taylan Öztaylan ve Mehmet Aydemir meşaleler ve bayraklar eşliğinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandılar.

Miting ortamı oluşturulan program, gövde gösterisine dönüştü. Erdek halkı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a ve Milletvekili Adaylarına sevgi selinde bulundu. Adayların konuşmalarını dikkatle dinleyen vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak, “Erdek burada vekilinin yanında” diye haykırdı.

Cumhuriyet Meydanında konuşan Yücel Yılmaz “Seçimi kazandığımız dün belli oldu. Bugün ki kalabalıkta bunu gösteriyor” açıklamasında bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun “Balıkesir'in Bakanı" olarak tanıttığı  Ahmet Akın'a Erdek'ten seslenen Yücel Yılmaz "Sen zaten Bakan olamacayaksın! 2024 yerel seçimlerde çık karşıma da hesaplaşalım. Yarım kalmış bir hesabımız var" diyerek meydan okudu.

Başkan Yılmaz ve Milletvekili adayları Erdek hakkına gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek pazar günü yapılacak olan seçimlerde sandıklara sahip çıkmalarını istediler.

 



Anahtar Kelimeler: PARTİ' ERDEK' GÖVDE GÖSTERİSİ
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı