Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti’de sandık görevlilerine eğitim verildi

AK Parti’de sandık görevlilerine eğitim verildi

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı mensuplarına sandık başı eğitimi verildi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nca 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için sandık görevlilerine verilmesine başlanan eğitim Erdek’le devam etti. 
AK Parti Balıkesir İl Seçim İşleri Başkanlığı koordinesinde başlatılan Sandık Görevlileri Eğitim çalışması AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı mensuplarına Erdek Yat Otel’de gerçekleştirildi. 
AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı sandık görevlilerine eğitim veren Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yusuf Erarslan, oy verme işlemi tamamlandıktan sonra kullanılan oyların sayımından tutanaklara işlenmesine kadar tüm aşamada dikkatli olunması için uyarı yaptı. 
Sandık kurulu üyeliğinin çok kutsal bir görev olduğunu dile getiren Erarslan “Oy namustur, sandık kurulu üyeliği yapacak arkadaşlarımızın, vatandaşların kullandığı oylara sonuna kadar sahip çıkacağına inanıyorum. Sandıklarda 1 oy heba olsa bu 1-2 vekil kaybı demektir. % 50+1 ile cumhurbaşkanlığını alıyoruz. İlk turda % 52-53 ile meclis çoğunluğunu da alacağız. Bunun için de sandık kurulu üyelerimizin seçim günü dikkati ve gayreti bizler için önemlidir. Bizim kimsenin oyunda gözümüz yok. Biz bize verilen oylara sahip çıkalım yeter. Karşı tarafın oylarına da dikkat edelim. Çürük oylara müsaade etmeyelim. Boş tutanaklara imza atmayalım. Tutanaklarda imza ve mühürlere dikkat edelim.” dedi. 

Haber: Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı