Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

AK Parti yeni yönetiminden Kaymakam Atasoy’a ziyaret

AK Parti yeni yönetiminden Kaymakam Atasoy’a ziyaret

AK Parti Erdek İlçe Yönetimi, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’u makamında ziyaret etti.

AK Parti Erdek İlçe Yönetimi, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’u makamında ziyaret etti. 
Geçtiğimiz ay AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti İlçe Başkanlık görevine atanan Musa Alioğlu, ilçe teşkilatı ve yönetim kurulu ile birlikte Kaymakam Atasoy’a nezaket ziyaretinde bulundu. 
Kaymakam Atasoy, AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetimini tebrik etti.  

Erdek ile ilgili yapılması gereken hizmetlerin konuşulduğu ziyarette Kaymakam Atasoy "Erdek için hep birlikte el ele vererek hayırlı ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz." dedi. 
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu’da, Kaymakam Atasoy’a çalışmalarında başarılar diledi. 
Erdek AK Parti heyeti Jandarma Komutanlığı’nda 
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yeni yönetim kurulu üyelerinin ziyaret programının ikinci durağı Erdek İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı oldu. 
Erdek İlçe Jandarma Komutanı Jnd. Yzb. Halil İbrahim İlanku, Erdek AK Parti heyetini makamında ağırlarken, AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu,  Jnd. Yzb. İlanku’ya çalışmalarında başarılar diledi. 
Jnd. Yzb. İlanku ise AK Parti heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. 
Erdek AK Parti heyeti Devlet Hastanesi’nde 
AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve beraberindeki heyet, Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yalçın Düker’i ziyaret etti. 
Hastanenin yataklı servislerinde halen tedavi gören hastalar hakkında genel bilgiler veren Hastane Başhekimi Uz. Dr. Yalçın Düker “Hastalarımızın bir an önce normal sağlıklarına kavuşabilmesi için tüm sağlık personellerimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. 
Yapılan ziyarette ayrıca hastanede yapılacak çalışmalar ve hastane işleyişi hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. 
Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Yalçın Düker, nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve teşkilatına teşekkür etti. 
Haber: Tuncay Ertan 



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli