Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

AK Parti yeni ilçelerde teşkilatlanıyor

AK Parti yeni ilçelerde teşkilatlanıyor

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Balıkesirin yeni ilçeleri Karesi ve Altı Eylül İlçe Teşkilatlarının kurulma çalışmalarına başladı.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Balıkesir`in yeni ilçeleri Karesi ve Altı Eylül İlçe Teşkilatlarının kurulma çalışmalarına başladı. 
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, yeni ilçe başkanlarının Cuma günü büyük bir ihtimalle belli olacağını açıkladı.
İlçe teşkilatlarının yeni yönetimleri ile birlikte oluşmasının Ağustos sonu itibariyle tamamlanacağını söyleyen Poyrazlı, başkanlık konusunda bazı isimlerle görüşmelerin devam ettiğini söyledi.
Altıeylül ve Karesi İlçe Teşkilatı kurma çalışmaları hakkında bilgi veren Poyrazlı şunları kaydetti: "Büyükşehir ile birlikte kurulan Karesi ve Altıeylül ilçelerinde teşkilat oluşturmak için kaymakamların atanmasını bekliyorduk. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Merkez Karar Yönetim Kurulundan aldığı yetkiyle bu iki ilçeyle ilgili başkanlarını atayacak. Onları hem ilçe başkanı olarak görevlendirecek, hem de yeni ilçe teşkilatlarının yönetimini kurmak için görev verecek. Bu arkadaşlar tarafından da ilçe teşkilatları kurulacak."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false