Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

AK Parti Ocaklar heyeti Aysanı ziyaret etti

AK Parti Ocaklar heyeti  Aysanı ziyaret etti

AK Parti Ocaklar Belde Başkanı İrfan Aycan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysanı makamında ziyaret etti.

AK Parti Ocaklar Belde Başkanı İrfan Aycan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ı makamında ziyaret etti.
AK Parti Ocaklar Belde Teşkilatının, Belediye Başkanı Aysan`a yaptıkları ziyarete AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay`da eşlik etti.
Erdek Belediyesi`ne yapılan ziyaretle ilgili bilgi veren AK Parti Ocaklar Belde Başkanı İrfan Aycan, Büyükşehir Kanunu kapsamında kapanacak olan Ocaklar Belediyesi`nin çalışmalarının 30 Mart 2014 tarihinden sonra Erdek Belediyesi tarafından yürütüleceğini, beldeden mahalleye dönüşecek olan Ocaklar`ın geleceğinin toplantıda ele alındığını söyledi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ise, AK Parti Ocaklar heyetinin belediyeye yaptıkları ziyarette, beldenin genel durumu ve çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra beldeye yönelik turizm ve tarım üzerine projelerinin bulunduğunu ve bu projelerin uygulanması ile Ocaklar`da devam eden gelişmenin Büyükşehir statüsü kapsamında da devam edeceğinin konuklarına aktardığını bildirdi.
Başkan Aysan, "Balıkesir`in Büyükşehir olmasıyla Erdek Belediyesi`nin bir mahallesine dönüşecek olan Ocaklar`da, ortaya koyacağımız turizm ve tarımsal kalkınma projeleri ile zaten cazibe merkezi olan Ocaklar`ın daha üst seviyelere çıkmasına katkıda bulunacağız.                           
Sadece Ocaklar değil, Kapıdağ`ındaki tüm yerleşim birimlerinde yaşayan vatandaşlarımızın refah seviyelerinin artması için gayret göstereceğiz." dedi.
İyi dilek ve temennilerinin yanı sıra ziyaretinden dolayı AK Parti Ocaklar Belde Başkanı İrfan Aycan`a ve yönetimine teşekkür eden Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Aycan ve ekibine başarılar diledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli