Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Ak Parti Milletvekili Aydemir, Erdek’teydi

Ak Parti Milletvekili Aydemir, Erdek’teydi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, ilçemizi ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, ilçemizi ziyaret etti.
İlçeye gelen Aydemir'i, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile partililer karşıladı.
Partilileriyle ilçe binasında bir süre sohbet eden Milletvekili Aydemir, Haziran 2023 tarihinde yapılacak seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Parti binasındaki toplantı sona erdikten sonra, Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği’ni ziyareti sonrasında, yapımı devam eden Av. Hasan Tozun okulunun inşaatında incelemelerde bulunan Aydemir, dana sonra ilçe esnafını ziyaret etti.
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’u makamında ziyaret eden milletvekili Aydemir, Erdek hakkında bilgi aldı.
Aydemir, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Marmarabirlik’e bağlı S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ‘ne gitti. Başkan Abdullah Şenol ve yönetim kurulu ile bir süre sohbet eden Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, daha sonra ilçeden ayrıldı.
Esnaf ziyareti sırasında Yeni Erdek Gazetesi’ni de ziyaret eden Aydemir, gazetemiz sahibi Mehmet Ertan’a bir süre sohbet ederek, Erdek’e yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir’in ziyaret programına AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı başkan ve yöneticileri eşlik etti.
Haber: Tuncay Ertan

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı