Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

AK Parti kadroları Balıkesir’de buluştu

AK Parti kadroları Balıkesir’de buluştu

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nca ‘AK Parti İl Başkanlığı Belediye Meclis Üyeleri İstişare ve Koordinasyon’ toplantısı düzenlendi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nca ‘AK Parti İl Başkanlığı Belediye Meclis Üyeleri İstişare ve Koordinasyon’ toplantısı düzenlendi. 
Toplantıya; Erdek’ten AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ile Erdek Belediye Meclisi’nin AK Parti’li üyeleri de katıldı. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, hedef koydukları 2023 seçimlerine 16 ay kaldığını hatırlattı.                                  
 “Tüm teşkilatlarımızla birlikte, pozitif işlem, eylem ve faaliyetlerimizle 2023 Haziran’ındaki seçimde de Allah’ın yardımı ve milletimizin de teveccühü ile Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesinin yanı sıra TBMM’de de en büyük parti olmamızı inşallah tekrar sağlayacağız.” diye konuşan Başaran “Bu da ülkemiz için önümüzdeki dönemde 20 yılın üzerine bir 20 yıl daha geçireceğimiz ve büyük bir aktivasyon sürecinin de başlangıcı olacak.” dedi. 
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz konuşmasında, 2023 seçimlerine iyi hazırlanılması gerektiğine dikkat çekip, “Balıkesir’de milletvekillerimizin, Cumhurbaşkanımızın alabileceği en yüksek oyu çıkarmamız lazım” dedi. 
AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur yaptığı konuşmada, AK Parti hareketinin, dava hareketinin, millet hareketinin bir temsilcisi olduğunu belirterek, “Milletimiz bana bir sorumluluk verdi. O anlamda o sorumluluğun gereğini yerine getirmek için mükellefim. Resme daha geniş bir çerçeveden bakabilmeyi önce ben kendime telkin ediyorum. O nedenledir ki, çok dikkatli ve uyanık olmak durumundayız.” dedi. 
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey yaptığı konuşmada, yapılan anketlere inanılmaması gerektiğinin altını çizip “İbre bizden yana bunun için de çok çalışacağız.” dedi. 
AYDEMİR: “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ…” 
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir’de konuşmasında, “Yıllardır tek hedefimiz var 2023. Birbirimize olan sevgimizi, saygımızı, birlik ve beraberliğimizi devam ettireceğiz ve 2023’te zafere ulaşacağız. Bunun başka bir yolu yok. Ya alacağız, ya alacağız.” dedi. 
AK Parti İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve Meclis Üyelerinin konuşmaları ile devam eden toplantıda, AK Parti ana kademe, Kadın ve Gençlik Kolları, İlçe Teşkilatları, Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri ile birlikte tam saha çalışmaları hızlandıracaklarının, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerinin mesajları verildi. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Parti kadroları Balıkesir’ buluştu
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false