Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AK Parti İlçe Kongresi yapıldı

AK Parti İlçe Kongresi yapıldı

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı 4. olağan genel kurulunda tek liste ile gidilen seçimlerde Metin Canbaz başkan seçildi.

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı 4. olağan genel kurulunda tek liste ile gidilen seçimlerde Metin Canbaz başkan seçildi.
Agrigento Otelde düzenlenen kongreye AK Parti milletvekilleri Cemal Öztaylan, Ali Aydınlıoğlu, Tülay Babuşçu, İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak, Karşıyaka Belediye Başkanı Kadir Gedik, Sarıköy Belediye Başkanı Ali Yeşildağ, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ile Refi Taviloğlu, köy ve mahalle muhtarları ile partililer katıldı.
Tek liste ile gidilen seçimlerde Metin Canbaz, oyların tamamını alarak ilçe başkanı oldu.
Kongrede söz alan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, son günlerde sağlığıyla ile ilgili eleştiri getirenlere cevap verip Üç değil otuz damarımda değişse”, durmak yok Erdek için hizmete devam etme kararında olduğunu açıkladı. Kendisini hiç kimsenin farklı değerlendirmemesini isteyen Aysan, beraber yola çıktığı tüm arkadaşlarına kendisini yalnız bırakmadkları için de teşekkür etti.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Balıkesir il teşkilatı olarak Erdek'in arkasında olduklarını ifade edip, hiç kimse meydanların boş bırakıldığını zannetmesin dedi.
Erdek ilçe teşkilatının kongre hazırlığını da öven Poyrazlı, göreve getirilecek olanlara da başarılar diledi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, AK Parti hükümetinin uyguladığı siyaset anlayışını kongerede bulunan partililerle aktarıp, hükümetin çok iyi işlere imza attığınıbelirtip, Erdek ilçe teşilatının konresinde emeği geçenlere teşekkür etti.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, Erdek'teki kongrede çok geniş bir katılıma tanık olduğunu kaydedip, yeni yönetime her konuda yardımcı olacakları sözünü verdi.
"ERDEK'E HİZMET ETMEK İÇİN HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ"
AK Parti Milletvekili M. Cemal Öztaylan, 1989-1999 döneminde Erdek'te başarılı bir belediye başkanlığı görevinde bulunmuş Hamit Nural'ın, ilçeye çok büyük hizmetleri geçtiğini partililerle paylaştı.
Erdek Belediyesi eski başkanı Nural'ın başkanlığı döneminde, ilçeye getirilen yol, su, feribot iskelesi ile alt yapı hizmetlerinin unutulmamasının mümkün olmadığını dile getiren Milletvekili Öztaylan, Eşek ölür semeri kalır, insan ölür eseri kalır diyerek, malum kişiden ise kendilerine borç sepeti” kaldığını söyledi.
Konuşmaların ardından yapılan seçimde, Metin Canbaz'ın listesi 121 delegenin 119 oyunu alarak seçilmiş oldu.
Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Adem Kan, Beyler Sarı, Hüseyin Köroğlu, Hasan Gözaydın, Hüseyin Bölükbaş, Hüseyin Küçük, Kemal Kayan, Kemal Sağlam, Osman Öztürk, Mustafa Çağlar, Namık Kılıç, Levent Çalışkan, Recep Beycan, Recep Özütürk, Salih Memiş, Şefik Sarıarslan, Şemsettin Ateş, Temel Binici, Ufuk Özgü.
Haber : Erhan Göçmen

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli