Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Parti İlçe Başkanı Sever

AK Parti İlçe Başkanı Sever

1 Ekim'den sonra Büyükşehrin getirmesi gereken hizmetlerin takipçisi olacağız”

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Yukarıyapıcı, Belkıs, Düzler ve Çeltikçi Mahallelerinde yaptığı konuşmalarda, Başbakan Erdoğan’ın gerçek bir hizmet adamı olduğunu açıkladı. 

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Erdoğan’a destek için Kapıdağ Yarımadasını karış karış dolaşan AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı, Salı günü gittikleri Yukarıyapıcı, Belkıs, Düzler ve Çeltikçi Mahallelerinde halkla buluştu.
Sever, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, 10 Ağustos’tan sonra Cumhurbaşkanı olarak yoluna devam edeceğini söyledi.
Sever: “10 Ağustos’u da aşacağız”
10 Ağustos Pazar gününün yeni Türkiye için dönüm noktası olduğuna vurgu yapan Sever, Yukarıyapıcı, Belkıs, Düzler ve Çeltikçi Mahallelerinde yaptığı konuşmada, 30 Mart seçimleri Türkiye`nin yeni Türkiye mi? yoksa eski Türkiye istikametinde mi gideceği yönünde önemli bir dönüm noktası olduğunu anlatıp, 30 Mart’ta sandıktan çıkacak sonuçla milletimizin Yeni Türkiye yolunda yürümek istemesi yönünde karar çıkacağını dile getirdi.
Birinci aşamanın 30 Mart’ta geçildiğini belirten Sever, “İkincisi 10 Ağustos seçimleridir. Ben 10 Ağustos`ta yeni Türkiye`nin kapılarının bütünüyle açılacağına inanıyorum ve gördüğümüz manzara odur. 10 Ağustos Pazar günü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçilecektir.” ifadelerini kullandı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Erdek Belediyesi’nin sorumluğunda olan çalışmalarla ilgili gittiği mahallelerde halkı bilgilendiren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni AK Parti adayı A. Edip Uğur kazandıktan sonra, Balıkesir genelindeki ilçe belediyelerinde hizmet akışlarında aksamama olmaması için diğer ilçe belediyelerine olduğu gibi Erdek Belediyesi’ne de 30 Eylül 2014 tarihine kadar Büyükşehir Başkanı A. Edip Uğur tarafından yetki devri verildiğini açıkladı.
İlçe belediyesinin aldığı yetki devri ile Büyükşehir kapsamında olan hizmetleri de vermesi gerektiğini vatandaşlarla paylaşan Sever, Erdek Belediyesi’nin, Büyükşehrin görev alanına giren tüm hizmetleri 30 Eylül’e kadar getirme gibi bir zorunluluğu olduğunu öne sürdü.
İlçe Belediyesine verilen yetki devri süresi 30 Eylül’de sona erdikten sonra, 1 Ekim 2014 tarihinden sonra, Erdek ve bağlı tüm mahallelere Büyükşehir Kanununda yer alan hizmetlerin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından verileceğinin altını çizen Sever, 30 Mart’tan sonra mahalleye dönüşen köylere getirilecek tüm hizmetlerin, Erdek AK Parti Teşkilatı olarak takipçisi olacaklarının sözünü verdi.
Bölgemizdeki zeytin meyvasına geçen yıl büyük hasar vererek zeytin üretiminde ciddi düşüşe neden olan zeytin sineği zararlısı hakkında da konuşan Sever, bu seneki zeytin sineğine karşı uçakla ilaçlama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu gibi ilaçlamaya başlanacağını, maliyetinin ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından üstleneceğini sözlerine ekledi.
AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının seçim çalışmalarına, parti yöneticileri, Erdek eski Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ile Erdek Belediye Meclis Üyesi Ceyhun Mırız eşlik etti.
AK Partililerin Yukarıyapıcı ziyaretinde mahalle muhtarı yer almazken, Belkıs Mahallesinde muhtar Hasan Gedik ile Çeltikçi ziyaretinde İsmail Süzen konuklarına yakın ilgi gösterdi.
Haber : Mehmet Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli