Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

AK Parti İlçe Başkanı Ertek görevinden istifa etti

AK Parti İlçe Başkanı Ertek görevinden istifa etti

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Ali Ertek, 2009 yılından bu yana yürüttüğü ilçe başkanlık görevinden istifa ederek ayrıldı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Ali Ertek, 2009 yılından bu yana yürüttüğü ilçe başkanlık görevinden istifa ederek ayrıldı.
İlçe Başkanı Ertek, istifası ile ilgili yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "2009 Haziran`ında sizlerin teveccühü ile görevlendirilmiş olduğum Erdek İlçe Başkanlığında görevimi en iyi şekilde maddi ve manevi, eşimle, dostumla ve etrafımla olağanüstü çaba göstererek ilçe başkanlığını yapmış bulunmaktayım.
Ancak göstermiş olduğum bu gayretler ve çabalar belki birilerini rahatsız etmiş olabilir. Görevim esnasında Erdek`te ve yöresinde yaşayan tüm insanları kucaklayarak, hiçbir ayrım yapmadan, senin adam, benim adam demeden, mensubu olduğum partimin yöremin insanlarının refahı ve mutluluğu için elimden geldiğince gayret etmişimdir.
Öyle anlaşılıyor ki, bu çalışmalarımdan dolayı, parti yönetimindeki bazı aşırı ihtiraslı kişiler, kendilerini olmazsa hiçbir şey olmayacağını sanan devamlı şekilde herkes hakkında ileri geri konuşan, dinen de günah olduğunu bildiğim dedikodu ve gıybeti yapan bazı kişiler, kendilerine bazı rantlar ve yol açmak adına, kendilerini çok sevdiğime inandığım arkadaşlarımla ve belediye başkanı ile bizleri sıkıntıya sokmuşlardır.
Bundan dolayıdır ki, üzülerekte olsa benim anladığım dürüstlük ilkelik doğrultusunda AK Partinin önünü açmak adına onurla görev yapmış olduğum AK Parti Erdek İlçe Başkanlığından istifa ediyorum. Ve kendilerine başarılar dileyip, varsa eğer haklarımı kendilerine helal ediyorum."

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli