Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

AK Parti İl Teşkilatı tüm hazırlıkları tamamladı

AK Parti İl Teşkilatı tüm hazırlıkları tamamladı

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Balıkesir ziyareti ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Balıkesir ziyareti ile ilgili basın toplantısı düzenledi. 
Basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, 8 Ekim Cumartesi günü Kuvay-i Milliye Meydanı’nda Balıkesirlilerle buluşup, Toplu Açılış yapacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişi ile ilgili yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Balıkesir’de ağırlamanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduklarını belirten AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, “Cumartesi günü saat 14.00’de Kuvayi Milliye Meydan’ında Cumhurbaşkanımızı Balıkesir’de ağırlayacağız. Cumhurbaşkanımız ülkemizdeki tüm vatandaşlarımızın cumhurbaşkanıdır. Tabi ki değişen Anayasa gereği partili bir cumhurbaşkanıdır ama tüm ülkemizin cumhurbaşkanıdır. Bundan dolayı tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz, herkesin gelmesini bekliyoruz. Bütün çağrılarımızda, davetlerimizde bu dile hassasiyet göstermeye gayret ediyoruz. Parti ayrımı olmaksızın tüm vatandaşlarımız inşallah Cumartesi günü saat 14.00’de Kuvayi Milliye Miting Alanımızda beraber olacağız” dedi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Balıkesir’de 42 yatırımın açılışını gerçekleştireceği bilgisini aktaran Başaran, bu yatırımların 16’sının il merkezinde olduğunu sözlerine ekledi. 
Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı