Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Parti Gençlik Kollarından birlik beraberlik yemeği

AK Parti Gençlik Kollarından birlik beraberlik yemeği

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı`nın organize ettiği yemeğe, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları yönetim ve üyeleri katıldı.

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı`nın organize ettiği yemeğe, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları yönetim ve üyeleri katıldı.
Birlik ve beraberlik yemeği adı altında düzenlenen etkinliğe katılan tüm konuklarına teşekkür eden Çapacı, kendilerini kırmayıp gençlerin düzenlediği yemeğe gelme nezaketi gösteren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever`e ve ailesine de çok teşekkür etti.
Aslında bu yemeği Gençlik Kolları Başkanlığına seçilmesinin hemen ardından yapmayı planladığını belirten Çapacı, “Ancak hemen akabinde gerçekleşen AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Kongresi ve toplantılar sebebiyle etkinliğimiz bu akşama nasip oldu. Bu yemeği vermemizin amacı hem birlik beraberliğimizi pekiştirmek hem de 7 Haziran’da gerçekleşecek olan genel seçimler öncesinde basın yoluyla, Erdek`te AK Parti`nin Gençlik Kolları olsun, Kadın Kolları olsun, İlçe Teşkilatı Örgütü olsun hep beraber tek vücut olarak bir olduğumuzu ve birlikte çalışa cağımızı göstermektir. Birlik ve bera berlik yemeğinde İlçe Başkanımız aramızda, İlçe Gençlik ve Kadın Kollarımızın yönetim ve üyeleri hep beraberiz.” dedi. 

Erdek`in kalkınması ve gelişmesi için yerel manada da AK Parti`ye ihtiyaç olduğuna değinen Çapacı, “Erdek`e aşık bir insan ve kardeşiniz olarak ilçemizin kalkınmasının yolunun AK Parti`den geçtiğini düşünüyorum." diyerek konuşmasını noktaladı.
Gençlik Kolları Başkanı Çapacı`nın konuşmasının ardından söz alan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ise "AK gençlerimizin düzenlediği bu yemeğe beni de davet ederek nezaket ve incelik gösterdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Karşımda böyle heyecanlı böyle dinamik gençleri görmek beni ayrıca mutlu ediyor. İşte biz AK Partililer olarak 2023 ve 2071 hedeflerimize sizin gibi enerjik ve dinamik genç kadrolarımız ile ulaşacağız. İnanıyorum ki önümüzde ki genel seçimlerde AK Parti 400 milletvekili çıkararak yine tek başına iktidara gelecektir. Bizlerde gelecek bu başarının bir parçası olarak ilçemiz Erdek ve İlimiz Balıkesir`de AK Partimizin oy sayısını arttırmak için elimizden geleni fazlasıyla vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu.
Haber: Taygun Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli