Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti Gençlik Kolları görev bölümü yaptı

AK Parti Gençlik Kolları görev bölümü yaptı

AK Parti Erdek Gençlik Kollarında yer alan gençlerin 70nin üniversite mezunu olduğu, yönetimde köylerden 7, bayanlardan ise 8 kişinin dahil edildiği belirtildi.

AK Parti Erdek Gençlik Kollarında yer alan gençlerin % 70`nin üniversite mezunu olduğu, yönetimde köylerden 7, bayanlardan ise 8 kişinin dahil edildiği belirtildi.
AK Parti Erdek Gençlik Kolları İbrahim Karabatak başkanlığında toplandı.
AK Parti gençlik kollarında görev alan gençlerin görev bölümü toplantısında AK Parti Erdek Gençlik Kollarının yeni Başkan Yardımcısı belirlendi.
Görev bölümü dağılımının yapıldığı toplantıdan sonra basına açıklama yapan yeni Başkan İbrahim Karabatak, birlik ve beraberlik içerisinde tüm gençliği kucaklayacak yeni bir anlayış ve vizyonla siyaset üreterek, partisinin öncü gücü olacaklarını vurguladı.
Gençlik Kollarını daha da büyütmek için tüm Kapıdağ Yarımadasını karış karış dolaşacaklarını ifade eden Karabatak, Erdek`e doğalgazın getirilmesi için toplu imza kampanyası başlatacaklarını bildirdi.
Bu imza kampanyasına destek için evleri tek tek dolaşacaklarını kaydeden Karabatak, taşın altına elini sokmaktan asla çekinmeyeceklerinin altını çizdi.
İbrahim Karabatak`ın başkanlığındaki AKP Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığına Özgür Kalafat getirildi.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı