Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Parti Gençlik kolları toplandı

AK Parti Gençlik kolları toplandı

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı parti binasında toplantı düzenledi.

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı parti binasında toplantı düzenledi.
AK Parti Erdek Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Gümüştaş`ın başkanlığında bir araya gelen gençlik kolları yöneticileri 2012 yılı yaz sezonunda yapacakları faaliyetleri görüştü.
AK Parti Gençlik kollarından 30 yönetim kurulunun tam kadro hazır bulunduğu toplantının basına açık bölümünde konuşan Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Gümüştaş, öncelikle bizler AK Parti kadrolarında yer aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.
Erdek`teki mahalle temsilcilerinin de görüşüldüğü toplantıda, bu seneki yaz sezonunda AK Parti Gençleri olarak öncelikle ilçedeki resmi kurumları sırasıyla ziyaret edeceklerini belirtti.
Ziyaretlerin ardından, sezonda yapılacak çalışmalarında görüşüldüğünü ve bazı kararların önümüzdeki toplantıda alınıp, basını bilgilendireceklerini anlatan Gümüştaş, "Bizler AK Parti kadrolarının gençleri olarak yarın seçim olacakmış gibi hazırız. Büyüklerimizin emrindeyiz. Erdek belediye Başkanımız Hüseyin Aysan`a desteklerimiz sonsuza kadar sürecektir. Belediye Başkanımızın yanındayız." dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli