Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

AK Parti gençlerinden Ulucami ziyareti

AK Parti gençlerinden Ulucami ziyareti

AK Parti Erdek Gençlik Kolları Başkanlığına İbrahim Karabatak getirildi. Karabatak başkanlığında yeniden oluşturulan gençlik kollarının yaptığı ilk icraat Bursa Ulucamiye ziyaret yapmak oldu.

AK Parti Erdek Gençlik Kolları Başkanlığı`na İbrahim Karabatak getirildi.
Karabatak başkanlığında yeniden oluşturulan gençlik kollarının yaptığı ilk icraat Bursa Ulucami`ye ziyaret yapmak oldu.
AK Parti İlçe Başkanı Hikmet Onay ve yönetim kurulu üyeleriyle uyum içinde çalışmalarını yürüten partinin gençlik kolları yerel seçim tarihine 1 yıl kala çalışmalarını değişik aktivitelerle sürdürmeye kararlı olduklarını açıkladı.
Geçtiğimiz hafta sonunu Bursa Ulucami ziyaretine ayıran AK Partili gençler huşu içinde sabah namazlarını eda ettiler.
Bursa-Ulucamii ziyaretini değerlendiren AK Parti Erdek Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Karabatak Erdek, bağlı beldeler ve köylerden gençlerin katıldığı Bursa yolculuğunun ilk durağın Bursa-Ulucami olduğunu belirtti.
Burada kılınan sabah namazından sonra Yeşil Türbede, Yusuf Çelebi Mezarlarının da ziyaret edildiğini bildiren Karabatak, daha sonra topluca keyifli ve neşeli bir kahvaltılı toplantının düzenlendiğini açıkladı.
Bursa ziyareti sonunda Erdek`e dönen gençleri, AK Parti İlçe Binasında İlçe Başkanı Hikmet Onay ile yönetim kurulu üyeleri parti binasında karşıladı.
Gençlerin Bursa gezisi hakkında kısa bir değerlendirme yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, bu tür organizasyonlar için gençlere destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.
Onay, AK Partili gençleri dinledi
AK Partili gençler, geçtiğimiz Salı günü AK Parti İlçe Başkanı Hikmet Onay ve yönetim kurulu üyelerinin konukları oldu.
Gençlik Kolları Başkanı ile beraber gençlik kolu temsilcileri, Erdek ve köylerden gelen gençler ile Salı günü akşam ilçe başkanı Hikmet Onay ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler.
Gençler, ilçe başkanı ve yönetim kurulundan sorunlarının çözümü konusunda kendilerine destek olunmasını istedikleri öğrenildi.
Başbakan Erdoğan`ın, bölgeye yapacağı ziyaret sırasında üzerlerine düşen görevleri eksiksiz olarak yerine getirmek üzere hazır oldukları sözünü veren AK Partili gençlere, ilçe başkanı Hikmet Onay, oluşan sıcak ortamdan memnuniyetini dile getirip, gençlerimiz için elinden gelenin fazlasını yapmak için uğraşacağını söyledi.
Onay, devam eden konuşmasında şunları kaydetti: "Erdek, mahalleler ve köyler için el ele çalışarak başarıya, mutluluğa daha kolay ulaşıp hızla yol alabiliriz. Sıcak ve güzel bir ortamda devam eden bu görüşmelerden herkes hoş bir anıyla, tekrar buluşma gününü iple çekeceğini umuyorum"


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli