Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti eski Milletvekili Çömez, eski partisine yüklendi

AK Parti eski Milletvekili Çömez, eski partisine yüklendi

Bandırma Demokratlar Platformu Başkanı Adnan Erdan ile platform üyeleri İYİ Parti’ye katıldı.

Bandırma Demokratlar Platformu Başkanı Adnan Erdan ile platform üyeleri İYİ Parti’ye katıldı. 
İYİ Parti kurmayları Bandırma’da bir basın toplantısı yaparak partiye yeni katılan üyelere rozet taktı. 
İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde, İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya; İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Bandırma Demokratlar Platformu Başkanı Adnan Erdan, platform üyeleri ile partililer katıldı. 
İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert yaptığı açılış konuşmasında “Bandırma’da Demokratlar Platformu diye bir grup vardı. Adnan Erdan beyefendi başkanlığını yapıyor. 16 Aralık 2017 tarihinde partiyi kurma görevi şahsıma tevdi edildiğinde ilk gittiğim ilk müracaat ettiğim ve ilk yardım istediğim Bandırmanın en seçkin grubunun yemeklerine davet ettiler. Yemekli programlarına katıldığımda hemen hemen yüzde doksanını tanıyordum. İlk günden beri destek olmaktan imtina etmediler sürekli destek oldular ve motive ettiler. Huzurlarınızda Demokratlar Platformu Başkanı ve bütün üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi. 
İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ise partilerinin Bandırma’da önemli bir oy potansiyeline sahip olduğunu belirterek “Bandırmanın 2018 seçimlerinde Türkiye’de İYİ Parti’ye en çok oy veren bir ilçe olduğunu söylediler. Bugün de Bandırma bunu fevkalade ileriye götüreceğini gösterdi. Bandırma bize Turhan Çömez’i verdi. Genel Başkan Başdanışmanı ve Başkanlık Divanı Üyemiz. Bugün de Demokratlar Platformu’nun katılımı var. Ben Adnan Erdan beye ve bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Bugün yaklaşık 610 bin kayıtlı üyesi ve bekleyenlerle beraber 700 bin üyesiyle Türkiye’de en çok üyeye sahip üçüncü partisi olarak İYİ Parti var. Bugün 81 ilde 973 ilçenin 964’ünde örgütlenmiş bir iyi parti var. Türkiye’de siyasetin gerçekten merkeze yürüyen toplumun merkeziyle siyasetin merkezini oluşturma arzusunda olan bir partiyiz. Bu çizgin Türkiye’yi buralardan çıkaracağına inanıyoruz. Toplumun giderek zihnen bölündüğünü değerler üzerinden yapılan siyasetin bizi hareketsiz bıraktığını görüyoruz.” diye konuştu. 
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez ise, “Bugün önemli bir gün kıymetli bir gün. Partimize Bandırma’nın eşrafından çok kıymetli dostlarımız katılıyorlar. Uzun zamandır tanıdığım Adnan Bey. Partimize inşallah güç verecek. Değerli dostlarımız da bizimle beraber olacaklar. Türkiye savruluyor. Devlet Kurumları ayaklar altına alındı. Yargı siyasallaştı. Hukuk artık işlemez hale geldi. Demokratik parlamenter rejim yöneten ve denetleyen vasfını kaybetti. Ve insanlar umudunu kaybettiler. Türkiye’nin demokratik yönetilmesi, hakkaniyetle idare edilmesi lazım. Ve bugün Türkiye’nin siyasi atmosferinde bu yönetimi gerçekleştirebilecek olan iyi kadrolar var. Partiyi 5 yıldır biliyorum. Sayın genel başkanla 20 yıldan fazla bir hukukum var. Ama partinin içine fiilen girdikten sonra gördüm ve inandım ki partinin kadroları son derece donanımlı, son derece birikimli, İYİ Parti her şeyiyle Türkiye’yi yönetmeye hazır.” dedi. 
Konuşmaların ardından Demokratlar Platformu Başkanı Adnan Erdan ve platform üyeleri ile Bandırma Belediyesi MHP’li eski Meclis Üyesi İsmail Bilgi’ye İYİ Parti rozeti takıldı. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı