Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Parti Erdek Teşkilatı mitingden döndü

AK Parti Erdek Teşkilatı mitingden döndü

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onayın organizasyonunda, bir otobüs dolusu partili AK Parti İstanbul İl Başkanlığının düzenlediği Milli İradeye Saygı mitinginin yapıldığı Kazlıçeşme alanındaydı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay`ın organizasyonunda, bir otobüs dolusu partili AK Parti İstanbul İl Başkanlığı`nın düzenlediği "Milli İradeye Saygı" mitinginin yapıldığı Kazlıçeşme alanındaydı.
Hafta sonu düzenlenen mitinge katılmak üzere Pazar günü sabaha karşı İstanbul`a gitmek üzere parti teşkilatı tarafından kiralanan otobüsle yola çıkan Erdek`li AK Partililer mitingin sona ermesinin aynı günün gecesi ilçeye döndüler.
Sıcağı sıcağına İstanbul mitingini değerlendiren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, partisinin birçok mitingine katıldığını ancak böylesi kalabalık ve muhteşem bir mitinge ilk kez tanık olduğunu söyledi.
Erdek`li AK Partililer olarak kendilerinin miting alanına zorda olsa girmeyi başarabildiklerini belirten İlçe Başkanı Onay, alana giremeyen çok sayıda partilileri gördüklerini ifade etti.
"Büyük Oyunu Bozmaya, Haydi Tarih Yazmaya" sloganıyla AK Parti İstanbul İl Başkanlığı`nca düzenlenen dev mitinge katılımın milyonu aştığını kaydeden Onay, mitingte, alana gelen vatandaşların, "Acil muhalefet aranıyor", "Tek devlet, tek millet, tek vatan, tek bayrak", "Duruşun asaletinden, gücün Rabbinden, desteğin milletinden", "Dik dur eğilme, dadaşlar seninle", "Siyonizm şaşırma, sabrımızı taşırma" yazılı pankartlar taşıdığına anlattı.
Mitingte, "Bu memleket bizim" şarkısı çalınırken, bazı vatandaşların alana, ellerinde büyük Türk bayrakları taşıyarak sloganlar eşliğinde girmesinin kendilerini gururlandırdığını dile getiren Onay, devamında şöyle konuştu: 
"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın konuşacağı platformun sol tarafına da büyük bir Türk bayrağı asılırken, alanda büyük bir Beşiktaş bayrağı da vatandaşlar tarafından taşındı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile ailesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, miting alanına gelerek, platformdan halkı selamladı. Halkı selamlayanlar arasında AK Parti genel başkan yardımcıları Numan Kurtulmuş, Ekrem Erdem, Süleyman Soylu ve Mustafa Şentop ile bazı AK Partili milletvekilleri yer aldı" dedi.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı öncülüğünde gidilen İstanbul Kazlıçeşme Miting alanında, AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Av.Pakize Mutlu Aydemir, AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Zafer Dağarcıklıoğlu, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı yöneticilerinin bir kısmı, partililer, gençlik kolları ile Erdek`li halkımızdan oluşan bir grup katıldı.
AK Parti Gençlik Kolları da miting alanındaydı
AK Partinin İstanbul mitingine, AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Karabatak`ta katıldı.
AK Parti Erdek İlçe Gençlik kolları da "renkli bir miting" olması için İstanbul`a gitti.
Miting alanında kullanılan pankart ve sloganlar arasında,  `Dik dur eğilme, bu gençlik seninle`, `Lobilerin değil, Türkiye`nin Başbakanı` mesajlarını gönülden alkışladıklarını paylaşan AKP Erdek Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Karabatak, tüm vatandaşları birlik ve beraberliğe, millet iradesine sahip çıkmaya davet etti.        


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı