Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Parti Erdek yönetiminden Marmarabirli-kemoral ziyareti

AK Parti Erdek  yönetiminden Marmarabirli-kemoral ziyareti

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ve yönetim kurulu üyeleri, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asayı ziyaret etti.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ve yönetim kurulu üyeleri, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa`yı ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta, birlik beraberliğin perçinlendiği olağan mali genel kurulunu yapan Marmarabirlik`in zeytin üreticisinin sigortası olduğunu söyleyen Başkan Hikmet Onay, kuruma her zaman ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.
Başkan Hidamet Asa da, Onay ve yönetim kurulu üyelerine Marmarabirlik hakkında bilgi verdi. Geride bırakılan kampanya döneminde 137 milyon liralık, tarihinin en yüksek bedelli ürün alımıyla rekor kırdıklarını belirten Asa, ürün bedeli ödemelerini de bir kuruş dahi kredi kullanmadan tümüyle özkaynaklarla yaptıklarını anlattı.
Ürün bedeli ödemelerinin yanısıra, ortaklara 5 milyon liranın üzerinde zirai ilaç ve gübre kredisi açtıklarını ifade eden Asa, daha önce de geçen yılki kredi borçlarını bir yıl ertelediklerini hatırlattı. Hidamet Asa, "Marmarabirlik`in satış politikalarını yeniden belirledik. Bu yılın ilk üç ayındaki satışlarımız  iyi… Ortaklarımız kooperatiflerine sahip çıktıkları sürece Marmarabirlik de ortaklarına sahip çıkacaktır" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli