Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Parti Edremitte Türk Bayrağı Dağıttı

AK Parti Edremitte Türk Bayrağı Dağıttı

Edremit ilçesinde AK Parti İlçe teşkilatı ilçenin tarihi Çarşamba Pazar günü olması nedeniyle Cumhuriyet Meydanında ki Mobil Kamyonette ilçe halkına Türk Bayrağı yanı sıra AK Parti Bayrağı, AK Parti Gençlik Kollarına ait fular ile balon dağıtımı bü

Edremit ilçesinde AK Parti İlçe teşkilatı ilçenin tarihi Çarşamba Pazar günü olması nedeniyle Cumhuriyet Meydanında ki Mobil Kamyonette ilçe halkına `Türk Bayrağı` yanı sıra AK Parti Bayrağı, AK Parti Gençlik Kollarına ait fular ile balon dağıtımı büyük ilgi gördü.
Dağıtıma AK Parti Edremit İlçe Başkanı Harun Yüzüak, AK Parti Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel yanı sıra AK Parti İlçe teşkilatı yöneticileri ile birlikte yaptıkları dağıtımda, "1000 adet Türk Bayrağı, 600 adet AK Parti Bayrağı, 200 adet fular, 200 adet şapka ve 500 adet balon dağıtıldığı açıklandı"
AK Partiye ait Mobil kamyonetle haftanın belirli günlerde partiye üye kayıtları yanı sıra köy, belde ve mahalleride dolaşan kamyonette, bir ay içerisinde binin üzerinde yeni üye kaydı yapıldığı, AK Parti İlçe teşkilatının `Türk Bayrağı` dağıtımının büyük ilgi gördüğünü açıklayan AK Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak, "Bu ilgi 2014 yerel seçimlerindeki gücümüzün bir göstergesidir. Bu çalışmalarımız her hafta devam edecek" dedi.
"İlçemizde de partimize üye seferberliği başlattık. Bize ulaşmak isteyip ama ulaşılamayan herkesin ayağına giderek ulaşacağız. Aracımızda merkez, belde ve köylerimizden partimize üye olmak isteyenlerin müracaatını alıyoruz" diyen Başkan Harun Yüzüak, "Çalışmalarda emeği geçen AK Parti Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel ile birlikte bütün teşkilatımız mensuplarına, ayrıca özellikle partimizi teveccüh göstererek üye olan ve Türk Bayrağı alan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" diyerek memnuniyetini belirtti.
Enver Dolgun


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli