Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AK Parti Büyükşehir adayı Uğurdan Körfezray müjdesi

AK Parti Büyükşehir adayı Uğurdan Körfezray müjdesi

AK Parti Burhaniye Seçim Bürosunun açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Edip Uğur, toplantıda yaptığı konuşmada Edremit Körfezine İzmir - Bergama Raylı Sisteminin Ayvalık

AK Parti Burhaniye Seçim Bürosunun açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Edip Uğur, toplantıda yaptığı konuşmada Edremit Körfezine `İzmir - Bergama Raylı Sisteminin Ayvalık`a kadar geleceğini açıkladı.
Ayvalık ilçesinden Gömeç - Burhaniye - Havran - Edremit - Akçay - Zeytinli - Güre -Altınoluk ile Küçükkuyu`ya kadar olan bölgeye altın yumurtlayan tavuk olan `Hafif Raylı Sistemi` getirme sözü veren Uğur Hafif Raylı Sistemin elektrikli sistemle çalışacağını, `Körfezray`ın çalışmakta olan E-87 duble yolun her iki tarafından geçecek şekilde planlandığını açıkladı.
`Körfezray`ın şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Uğur, paramız var, yatırımları yapma irademiz var. Biz denizin altından raylı sistem yapan, denizin üzerinden çift hatlı tren geçirebilen bir iktidarız. `Hafif Raylı Sistem` olan `Körfezray` ile herkes özgürce seyahat edip ucuz olarak evlerine ve işyerlerine gidip gelebilecek. Kışın 300 bin, yazın 1,5 milyon nüfusu misafir eden körfez turizminin canlanacağını ifade etti.
Balıkesir`de Çinli firmaların yatırım yaptığını, Danimarkalı firmaların da yatırım için yer aradığını anlatan Uğur, "Edremit Körfezi gibi Balıkesir`de çok yakında sanayi yatırımları ile bir İzmir, bir Bursa olup belki de buraları geçebileceğiz umudundayım" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli