Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti başkan aday adayı Yücel: “Bandırma’da tarih yazmaya hazırım”

AK Parti başkan aday adayı Yücel:  “Bandırma’da tarih yazmaya hazırım”

AK Parti Bandırma Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Oya Yücel, belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Bandırma Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Oya Yücel, belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Parti ilçe binasında, kalabalık bir partili topluluğunun katıldığı toplantıda ilk konuşmayı AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan yaptı. Doğan, bir demokrasi şöleni yaşadıklarını vurgulayarak, belediye başkanlığı ve belediye meclis üyelikleri için aday adaylığı sürecinin sürdüğünü belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız da siyasette bayanlara büyük önem veriyor. Mart ayındaki yerel seçimde 15 yıldan beri Bandırma’nın önünü kesen zihniyete son vererek, Bandırma’yı yeniden AK belediyecilik ile tanıştıracağız. Böylece Bandırma’yı hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

Belediye başkan aday adayı Oya Yücel de 30 yıldır Bandırma’da yaşadığını, 3 dönem Paşakent Mahallesi muhtarlığı görevinde bulunduğunu, banka emeklisi olduğunu vurgulayarak, “Siyaset ekip işidir. Bu zihniyet AK Parti’de var. Ticaret ve siyasetin temeli insandır. Bandırma’da değişimin işaretini an itibarıyla burada yakıyorum. Tarih yazmaya hazırım. Tanrı birlik ve beraberliğimizi daim etsin” diye konuştu.

Toplantıya MHP Bandırma İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Aydın da katıldı.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı