Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Parti adayı, bisikletli reklam timi kurdu

AK Parti adayı, bisikletli reklam timi kurdu

Burhaniye ilçesinde bir reklam firması ile anlaşan AK Parti Burhaniye Belediye Başkan adayı Necdet Uysal için, üç kişilik ve üç tekerlekli Bisikletli Reklam Timi, ilçenin tüm bulvar, cadde ve meydanları üzerinde Uysalın aday tanıtımını yaptı.

Burhaniye ilçesinde bir reklam firması ile anlaşan AK Parti Burhaniye Belediye Başkan adayı Necdet Uysal için, üç kişilik ve üç tekerlekli `Bisikletli Reklam Tim`i, ilçenin tüm bulvar, cadde ve meydanları üzerinde Uysal`ın aday tanıtımını yaptı.
Aday tanıtımı için üç kişilik ve üç tekerlekli `Bisikletli Reklam Tim`inin reklam ve tanıtım çalışmaları ile Türkiye`de bir ilki gerçekleştirdiklerini, yaptığımız işin fayda sağlaması, tanıtım konusunda farklı açılardan ilginç çıkışlar yaparak öncülük yapmak istediklerini açıklayan `Bisikletli Reklam Tim`i Başkanı Sercan Kurt, bu tip reklam çalışmalarının lisanslı bir çalışma olduğunu açıkladı.
Tim Başkanı Sercan Kurt yaptığı açıklamada, Sultan Akkanoğlu ve Mehmet Emin Babalı`dan kurulu `Bisikletli Reklam Tim`i ile halka ulaşmanın farklı bir yolunu denediklerini ve Burhaniye halkından büyük ilgi gördüklerini bu çalışmalar esnasında AK Parti Burhaniye Belediye Başkan adayı Necdet Uysal`ın tanıtım broşürlerini de halka dağıttıklarını ifade etti.
Tim Başkanı Sercan Kurt, "Hedef kitleye yönelik kalıcı ve etkili tanıtım yapıyoruz. Halkın arasında dikkat çekip görünür olmanın avantajını biliyoruz. Daha dikkat çekici, halkla iç içe, çevre dostu ve geri dönüşümlü hizmet sunmaya çalışıyoruz." dedi.
Aday tanıtımı için üç kişilik ve üç tekerlekli `Bisikletli Reklam Tim`inin reklam ve tanıtım çalışmaları arkadaşlarından duyduğunu kaydeden AK Parti Belediye Başkan adayı Uysal, üç tekerlekli `Bisikletli Reklam Tim`inin Cumhuriyet meydanında, ana bulvar ve caddelerde tanıtım broşürlerinin dağıtıp, halkın büyük ilgisini çektiğinin çalışmalarını yeni duyduğunu ama henüz onları izleme olanağını bulamadığını ve resimlerini telefonda gördüğünü söyledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı