Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

AK KADROLAR TEŞKİLAT İFTARINDA BULUŞU

AK KADROLAR TEŞKİLAT İFTARINDA BULUŞU

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, düzenlediği “Teşkilat İftarı” programı Kalinka Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, düzenlediği “Teşkilat İftarı” programı Kalinka Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Teşkilat iftarı programına; AK Parti’nin kuruluşundan bugüne partide görev alan İl ve İlçe Başkanlarının yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayları, İsmail Ok, Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan, Pakize Mutlu Aydemir, Mehmet Aydemir, Ahmet Gür, Eşref Uslu ve Fatih Güngör, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve İlçe Belediye Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, 20 İlçe Teşkilatı İlçe Başkanları, Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ve AK Partili üyeler katıldı.

EKREM BAŞARAN: “MİLLETİMİZİN DESTEĞİYLE SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ”

Tam bir şölen havasında geçen iftar programına yoğun bir katılım gerçekleşirken, AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran yaptığı konuşmada teşkilat mensuplarına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti. Başkan Başaran yaptığı konuşmada; “Değerli AK Parti dava ve yol arkadaşlarım. Hepinizi saygıyla hürmetle selamlıyorum. Özellikle arife günü herkesin evinde ailesiyle birlikte iftar yapmayı tercih ettiği en güzel vakitte sizler, büyük ailemiz, AK Parti ailemiz ile iftar yapmayı tercih ettiniz. Uzaktan yakından, Ayvalık’tan, Erdek’ten, Dursunbey’den, Savaştepe’den, tüm ilçelerimizden buraya fedakarlık yaparak geldiniz. Siz kıymetli dava ve yol arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Rahmet ikliminin son gününü yaşadık ve hayırlısıyla bitirdik. Artık yarın bayram. Rabbime hamd ediyorum. Bizleri bayrama eriştirdiği için. İnşallah sıhhat ve afiyet içerisinde 14 Mayıs’a da ulaşıp, seçimi milletimizin desteğiyle kazanarak ikinci bayramımızı da o gün yapmış olacağız. Rabbim nasip eylesin.

“TERÖRİSTLERLE KOL KOLA GİRENLERE BU VATANI TESLİM ETMEYECEĞİZ”

Bütün dünyanın gözü üzerimizde. 14 Mayıs’ta halkımızın iradesiyle seçimimizi gerçekleştirecek olan ekip bu salonda, burada. Teşkilatımız burada her kademesiyle, kadın kolları ve gençlik kollarıyla, ana kademesiyle, belediye başkanlarıyla, meclis üyeleriyle ve üyeleriyle buradasınız. Karşımızda kim var. Bütün terör örgütleriyle kol kola yürüyen, vatanın bölünmesi de dahil her türlü kirli plana evet diyen

bir güruh var. Maalesef parti bile diyemiyorum bir güruh var. Onun için de, hepimizin samimiyetle, gayretle, hassasiyetle mutlaka çok çalışması lazım. Ama çok çalışmamız lazım. Seçimlere sadece üç hafta kaldı. Cumhurbaşkanımızla yan yana, kol kola, omuz omuza yürümek için yola çıkan, birbirinden değerli 9 Milletvekili adayımız var. Şimdi hedefimize kilitlenip, önümüze bakma vakti. Doğru zaman, doğru adam Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmek için, yol arkadaşlarını seçmek için var gücümüzle çalışacağız ve bu seçimleri milletimizin desteğiyle tekrar kazanacağız.

BAŞKAN BAŞARAN: “SEFER BİZDEN, ZAFER ALLAH’TAN”

Açıkçası arkamızda milletimiz, üstümüzde şanlı bayrağımızın gölgesi ve büyüklerimizin duası, hedefimizde de Türkiye Yüzyılı olduğu sürece inşallah sırtımız yere gelmeyecek. Kimse de yere getiremeyecek. Biz doğru adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Geleceğimizi karanlık ellere bırakmamak için var gücümüzle, ilk günkü aşkla çalışıyoruz, çalışacağız. Cumhur ittifakımızla birlikte, AK Kadrolar olarak biz sefere çıkıyoruz, zafer Allah’tan diyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Durmak yok yola devam” dedi.

YÜCEL YILMAZ: “AK PARTİ 21 YILDIR ESER ve HİZMET ÜRETİYOR”

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın ardından kürsüye gelerek teşkilat mensuplarına hitap eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 21 yılda AK Parti’nin başarılarla dolu bir hikayesinin olduğunu söyledi. Başkan Yılmaz, “Bugün İL Başkanımız kol kola girip baktığımızda bizim bir mazeretimiz yok. Hamd olsun anlatacak başarılarla dolu bir hikayemiz var. Eksiğimiz yok. Mücadele etmeye devam. Bu seçim zillet ittifakı ile 21 yıldır eser üstüne eser yapan Cumhurbaşkanımızın ve bizlerin seçimi. Yerli ve milli olanlarla olmayanların seçimi. Karşı tarafa baktığımızda yerli ve milli adayda koyamıyorlar. Kendi partilerinden milletvekili de çıkaramıyorlar. Bizim 80 tane bir birinden değerli aday adayımız vardı ve 9 arkadaşımız şuan listede aday olarak seçimlere giriyor. Onun için bizim çok çalışıp Balıkesir’de 9 Milletvekilimizi de meclise göndermemiz gerekiyor. 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızı tekrar seçeceğiz ve Meclis’te de çoğunluğu sağlayacağız. Durmak yok yola devam diyorum ve Ramazan Bayramınızı kutluyorum” dedi.

BELGİN UYGUR: “AK PARTİ MİLLETİYLE BİRLİKTE YOL YÜRÜMEYE DEVAM EDİYOR”

AK Parti’nin bir vefa hareketi olduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur’da konuşmasında partililere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Uygur, “AK Parti bir vefa hareketidir. Bu salonda bunun vücut bulmuş halini görüyoruz. Geçmişten günümüze, partimizin ilk kurulduğu andan itibaren bugüne kadar görev alan bütün dava ve yol arkadaşlarımız, büyüklerimiz ve kardeşlerimizle birlikte bu salonda iftarımızı yaptık. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde omuz omuza yol yürümeye devam edeceğiz. Önümüzde çok önemli bir seçim var. 14 Mayıs’ta inşallah yine milletimiz kazanacak. Bizim heybemiz dolu, bizim muktesabatımız güçlü, milletimiz 21 yıldan beri bizden desteğini hiç esirgemedi. Yaptığımız hizmetler eserler ortada. Referanslarımız güçlü. Yaptıklarımıza bütün milletimizin şahit. Türkiye Yüzyılı’nın kapısını da yaptığımız hizmetlerle, eserlerle ardına kadar aralayacağız. Cumhur İttifakı ilkelerin ittifakı. Bizim tek bir gayemiz, tek bir hedefimiz var o da güçlü Türkiye. Bu vesile ile milletimizin bayramını bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

AK PARTİ, YAĞAN YAĞMURA RAĞMEN MERKEZ’DE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI…

Teşkilat iftarının ardından AK Parti İl Başkanlığı, Milletvekili Adayları, Belediye Başkanları ve AK kadrolarla yağan yağmurla birlikte Balıkesir’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, şeker ikramında ve bayram kutlamasında bulundu. Vatandaşların sevgi gösterileri ve yağan yağmura rağmen sıcak ilgisiyle karşılanan AK Partililer, cadde ziyaretlerinin ardından Zağnos Paşa Camii’nde vatandaşlarla sohbet ederek, arife gününde bayram kutlamaların da bulundular. Program geç saatlere kadar devam etti.

 



Anahtar Kelimeler: KADROLAR TEŞKİLAT İFTARINDA BULUŞU
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı