Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AK Parti´nin vekil adayları Valilik ile Büyükşehir Belediyesi´ni ziyaret etti

AK Parti´nin vekil adayları Valilik ile Büyükşehir Belediyesi´ni ziyaret etti

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan ve AK Parti´nin Balıkesir Milletvekili Adayları, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nu ziyaret ettiler.

Ankara´da düzenlenen, Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısından dönen AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan ve milletvekili adayları, ayaklarının tozuyla protokol ziyaretlerine başladı.
İlk ziyareti Büyükşehir Belediyesi´ne gerçekleştiren Başkan Demiraslan ve milletvekili adayları, bir süre Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile sohbet etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 27 Mayıs 2018 Pazar günü Balıkesir´e gelişiyle ilgili programında görüşüldüğü toplantıda Başkan Demiraslan, seçim beyannamesini de değerlendirdi.
?Vakit Türkiye vakti´ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Başkan Demiraslan, hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili seçimlerinden zaferle çıkacaklarının altını çizdi.
İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan ve milletvekili adayları daha sonra Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´yı makamında ziyaret etti.
24 Haziran´da yapılacak seçimlerin yaklaştığını belirten Başkan Demiraslan, herkesin huzur ve güven ortamı içinde oyunu kullanması gerektiğini kaydetti.
Balıkesir AK Parti milletvekili adaylarına ziyaretleri için teşekkür eden Vali Yazıcı, hem kendilerine hem de diğer milletvekili adaylarına başarı dileklerinde bulundu.

Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli