Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

AK Partililer teşekkür için Havran´da

AK Partililer teşekkür için Havran´da

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri, 1 Kasım seçimlerinde % 55 oy alan Havran´a teşekkür ziyaretinde bulundular.

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri, 1 Kasım seçimlerinde % 55 oy alan Havran´a teşekkür ziyaretinde bulundular.
Balıkesir Milletvekili olan AK Parti Balıkesir Milletvekilli Ali Aydınlıoğlu, Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, seçimlerde Milletvekili adayı olan Mustafa Canbey, Hasan Demiraslan, Hülya Kamçı, beraberinde AK Parti Balıkesir İl yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte Havran´a teşekkür ziyaretinde bulundular.
İlçeye gelen heyet seçim otobüsü ile vatandaşları selamlayarak Belediye Kapalı Pazar yerine geldiler.
Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, AK Parti Havran İlçe başkanı Erdal Önder ve partililer tarafından karşılanan heyet vatandaşlara vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
Daha sonra ilçe teşkilatı tarafından verilen yaklaşık 2.000 kişinin katıldığı yemeğe geçen vekiller vatandaşlar ile uzun süre sohbet ettiler. Yemek duasını İlçe Müftüsü Ahmet Alınmaz yaptı. Heyet Partililer ile birlikte Kapalı Düğün salonuna geçerek Havran´lılara hitaben konuşmalar yaptılar.
Milletvekili Ali Aydınlıoğlu yaptığı konuşmada şöyle konuştu: ?Televizyonlara çıkıp birileri AK Parti % 49 oy alırsa istifa ederim birileri görevimi bırakırım diye konuşmuştu. Bunlardan biride CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce´dir. Sayın İnce, bu işler televizyona çıkıp palavra atmakla olmuyor hadi bakalım erkeksen istifa et, ancak onlarda istifa edecek yürek yok onlar ancak işin şovunu yaparlar bizler ise memlekete hizmet yaparız. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 7 Haziran seçimleri sonrası gel koalisyon kuralım ülkeye hizmet edelim dedik kabul etmedi. Ona emir başka yerden geldi koalisyona girme denildi. O da koalisyon teklifini reddetti. Sayın Bahçeli sen her şeye hayır dedin halktan sana sandıkta hayır dedi. Allah başımızdan Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı eksik etmesin uzun ömürler diliyorum.?
Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı