Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

AK Partililer artık salonlara sığmıyor

AK Partililer artık salonlara sığmıyor

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı Mart 2016 ayı ?Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı? Balıkesir´de görkemli bir şekilde düzenlendi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı Mart 2016 ayı ?Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı? Balıkesir´de görkemli bir şekilde düzenlendi.
AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından organize edilen Balkonuk Center´da düzenlenen ?Genişletilmiş İl Danışma Meclisi? toplantısına Erdek AK Parti Teşkilatı da tam kadro katılarak destek verdi.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´in başkanlığında Balıkesir´e giden Erdek´li AK Parti grubu arasında parti yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ile Erdek Belediye Meclisinin AK Partili üyeleri yer aldı.
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen toplantı hakkında gazetemize bilgi veren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, AK Partinin geleneksel hale getirdiği bu toplantılarla teşkilat içerisinde birlik ve beraberliğin arttığına dikkat çekti. 

AK Partinin vatandaşlara hizmetkar olacağı sözü vererek yola çıktığını bir kez daha hatırlatan Sever, önümüzdeki aylarda yapılacak olası seçim veya referandumlara hazır olduklarını belirtti.
Sever, devamında şöyle konuştu: ?Yapmış olduğumuz bu toplantılar sayesinde, her an bir seçim olacakmış gibi hazırız. Yönetim kurullarımız, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız devamlı sahada aktif çalışmalarına devam ediyor. Bizlerde belirli aralıklarla ilçemize bağlı mahalleleri ziyaret ederek bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızla sohbet ederek dertlerini dinleyip çözüme ulaşmaya çalışıyoruz. Yaklaşık 2000´nin üzerinde konuğun yer aldığı salon gerçekten küçük kaldı. AK Partinin düzenlediği toplantılara Balıkesir´in en büyük salonunun yetmemesi gerçekten sevindiriciydi.?
Haber : Tuncay Ertan



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı