Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Partili Mırız´dan Kutlu Doğum etkinliği

AK Partili Mırız´dan Kutlu Doğum etkinliği

Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Erdek Land tesislerinde yer alan Hacı Osman Mırız Camii´nde bir etkinlik düzenledi.

Erdek Belediye Meclisinin AK Partili  Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Erdek Land tesislerinde yer alan Hacı Osman Mırız Camii´nde bir etkinlik düzenledi.

Bu yıl ?Hz. Peygamber ve Güven Toplumu? temasının işlendiği Kutlu Doğum Haftası etkinliği tilavet programına ,2010 Dünya Kuran-ı Kerim okuma birincisi Ali Tel, İstanbul Başakşehir Tunahan Camii İmam Hatibi Süleyman Özer, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Camii İmam Hatibi Mehmet Bilir ile 2014 Dünya Kuran-ı Kerim okuma birincisi Alpcan Çelik, okuyucu olarak katıldı. 

Hacı Osman Mırız Camii´nde 21 Mayıs Pazar günü saat 13.00´te başlayan Kutlu Doğum Haftası kutlaması yaklaşık olarak üç saat sürdü. Öğle namazı sonrası edilen dualar eşliğinde gerçekleşen programın sonunda konuklara, caminin avlusunda kavurma, pilav ve tatlıdan oluşan yemek ikramında bulunuldu.

Haber: Tuncay Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli