Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ak Partili Canbey, seçim çalışmaları için Erdek´te

Ak Partili Canbey, seçim çalışmaları için Erdek´te

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, yerel seçim çalışmaları için dün ilçemizi ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, yerel seçim çalışmaları için dün ilçemizi ziyaret etti.
31 mart yerel seçim çalışmaları için ilçemize gelen Milletvekili Canbey, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı Seçim Bürosu´nda partilileri ile buluştu.
Seçim Bürosu´nda coşkuyla karşılanan Canbey, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı ve AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün´le bir süre sohbet etti.

Canbey´in Erdek programı Kırsal Mahalle gezileri ile sürerken ilk durak Narlı Mahallesi oldu. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Canbey´in programı İlhan, Doğanlar, Turan, Ballıpınar ve Ormanlı Kırsal Mahalle ziyaretleri ile devam etti.
Milletvekili Canbey ve beraberindeki partililer, Ballıpınar ziyaretinde, bayanların yöresel ürünlerden yaptıkları bulgur pilavı ve kuru fasulye yemeği sürpriziyle karşılaştı.
Kendilerine sunulan yemeğe çok teşekkür eden Milletvekili Canbey, mahalle sakinlerine bol ve bereketli ürün temennisinde bulundu.
Milletvekili Canbey ve beraberindeki heyetin son durağı Ormanlı Kırsal Mahallesi oldu.
AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün, ziyaret edilen tüm mahallelerde bir araya geldiği vatandaşlara projeleri hakkında detaylı bilgiler aktardı.
AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey ise kırsal mahalle ziyaretlerinde yaptığı açıklamalarında, ?Hükümet, büyükşehir ve ilçe belediyesi olan 3´lü kardeşlik Kapıdağ Yarımadası´na çok şey kazandıracaktır.? ifadelerini kullandı.
Milletvekili Canbey´in Erdek programı, Erdek Zeytinli Mahallesi´nde bir restaurantta mahalle sakinleriyle bir araya geldikten sonra son buldu. Haber: Bülent Özgü



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli