Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK Partili Başkan Aksoy´dan örnek alınacak davranış!

AK Partili Başkan Aksoy´dan örnek alınacak davranış!

Marmara Belediyesi´nin AK Partili Başkanı Süleyman Aksoy, şehitlere saygı için konseri iptal etti.

Marmara Belediyesi´nin AK Partili Başkanı Süleyman Aksoy, şehitlere saygı için konseri iptal etti.
Marmara Belediyesi´nin 21 Ağustos tarihinde yapılacak konser programı şehitlerimize saygı için iptal edilerek gerçekleştirilmedi.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, çok önceden planlanan konser programının iptal edildiğini, bunun yerine 25 Ağustos Salı günü tüm şehitlerimiz ve düzenlenecek toplu sünnet töreninde semazen ve Kur´anı Kerim Tilaveti programı yapılacağını açıkladı.
İşte! Başkan Aksoy´un konuya ilişkin yaptığı açıklaması:
?Geçtiğimiz aylarda Marmara İlçemizde düzenlenmesi kararı aldığımız konser etkinliği, ülkemizde son dönemlerde yaşanan ve hepimizi yasa boğan terör saldırıları nedeniyle iptal edilmiştir. Birlik ve bütünlüğümüze yönelen saldırılarla, sadece Türkiye´ye değil coğrafyamıza yöneltilen tehditle devletimizin var gücüyle savaştığı bugünlerde ortak vicdanın sesine hepimizin kulak vermesi gereklidir. Ülkemiz üzerinde terör örgütü maşası vasıtasıyla oynanan hain oyunlar, birçok şehrimize şehit cenazelerinin gelmesine neden olmuş, yüreğimize kor düşürmüştür. Bu nedenle 21 Ağustos tarihinde düzenlenmesini planladığımız konser etkinliğini iptal etme kararı almış bulunuyoruz. Bu vesileyle hain terör saldırılarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan (c.c) rahmet kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Şehit olan askerlerimize ve polislerimize de Allah´tan rahmet, ailelerine sabır niyaz ediyorum. Şehitlerimizin emanetini omuzlarımızda ve yüreklerimizde taşıyoruz. Güzel ülkemizin geleceği, milletimizin birliği beraberliği için şehit düşmüş bütün geçmiş kahramanlarımız gibi onlar da yüreğimizde baki kalacaktır. Türk milleti olarak ortak kaderimizin belirlendiği bugünlerde Kahraman Marmara diyarından damarlarımızdaki asil kandan gelen milli gücümüzü de tüm dünyaya bir kez daha hatırlatmak isteriz. Türkiye Cumhuriyeti, bu oyunlara karşı var gücüyle mücadele edecek, kazanan huzur ve demokrasi olacaktır. 13 yıldır güzel ülkemizde süren, istikrarlı, güven ve huzur dolu devam eden dönemin önümüzdeki günlerde yeniden tesis edileceğine inancımız sonsuzdur. Bizler, milletimizin bize verdiği sorumlulukla, birlik ve beraberlik içinde, terör odaklarına karşı mücadele ederek, ülkemizi ve bölgemizi daha güçlü bir geleceğe hazırlama kararlılığı ile gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz.?
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli