Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti´den Vefa Toplantısı

AK Parti´den Vefa Toplantısı

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Bandırma Öğretmen Evi´nde düzenlediği ?Vefa Toplantısı? adı altında ki etkinlikte Kurucu başkan ve bugüne kadar partiye hizmet etmiş eski başkanlar ile belediye başkanlarını plaket ile ödüllendirdi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Bandırma Öğretmen Evi´nde düzenlediği ?Vefa Toplantısı? adı altında ki etkinlikte Kurucu başkan ve bugüne kadar partiye hizmet etmiş eski başkanlar ile belediye başkanlarını plaket ile ödüllendirdi.
Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı yaptı. Partisinin öncelikle bir dava partisi olduğuna dikkati çeken Bostancı, ?Bizler halkın efendisi değil, halkın kendisi olduk. Bugün davamız için mücadele etmiş dava arkadaşlarımızla beraberiz. Onların emekleri ve çalışmaları partimizi bu noktaya taşımıştır.? dedi.
Etkinlikte söz alan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan´da 7 Haziran´ı hatırlatarak, ?7 Haziran´da halkımız bize koalisyon görevi verdi. Ancak her şeye hayır diyen lugatında evet olmayan bir liderle nasıl koalisyon kurabilirdik ki? Eskiden görev yapan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.? diye konuştu.
Son olarak kürsüye gelen AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı´da?Öncelikle Bandırma´da partimizin kurucusu olan merhum İsmail Çolak abimize teşekkür etmek istiyorum. Mekanı Cennet olsun. Hepimiz çok çalıştık çok ter döktük, paramızı kattık, çoluğumuzun çocuğumuzun hasretini kattık. Bu yol tabii ki çok uzun bir yol, vefalı insanlar olacak hep burada. Allah´ın izni ile partimizi iktidara taşıdık. Biz erdemliler hareketiyiz. Anlamlı bir günde yine hep beraberiz. Onlara vereceğimiz plaketler küçük olabilir. Bu davaya gönül vermiş ve emek harcamışlar, onlar yeni Türkiye inşa edilirken oradaydık. Biz büyük Türkiye Kurulurken, Büyük Türkiye´ye bir şey kattık. Gücüm bu plaketlere bakarak büyük Türkiye´nin kurucuları olduklarını her zaman hatırlayacaklar.? dedi.
Toplantının son bölümünde AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan tarafından AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatınının Kurucu Başkanı merhum İsmail Çolak adına oğlu Abdullah Çolak´a, İlçe eski başkanı Eşref Kasapoğlu´na, Aksakal İlçe Başkanı Özcan Muslu, Aksakal Beldesi eski Belediye Başkanı Kazım Yeşilırmak´a, Edincik Belde Başkanı Enver Duva, Aytaç Gür ve Kamil Eryılmaz ile AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı ile Milletvekili Sema Kırcı´ya plaket verildi.
Plaketini alan eski ilçe başkanı Eşref Kasapoğlu ?Bu plaketi şahsım olarak almadım. Benimle birlikte partimiz için çalışan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve bu plaketi onlar adına alıyorum.? dedi.
Sema Kırcı´da plaketi tüm kadınlar adına aldığını açıkladı.
Haber: Ahmet Pesen



Anahtar Kelimeler: Parti Vefa Toplantısı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false