Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

AK Parti´den miting gibi bayramlaşma

AK Parti´den miting gibi bayramlaşma

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Balıkesir Teşkilatı´nın düzenlediği bayramlaşma programı miting havasında geçti. AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, ?Bu birlik beraberlikle inşallah 2019 yerel seçimlerinde Balıkesir şaha kalkacak? dedi.

?BALIKESİR İÇİN DAHA
YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR?
AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı Kurban Bayramı´nın ikinci günü il binası önünde bayramlaşma töreni düzenledi.
?Balıkesir İçin Daha Yapacak Çok İşimiz Var? ve ?Balıkesir Bayramlaşıyor? sloganlarıyla dikkat çeken ve miting havasında geçen bayramlaşma törenine, Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Gökçe Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, İlçe Teşkilat Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, teşkilat mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, 24 Haziran seçimlerinde gösterdikleri başarılardan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın övgüsünü alan ve son olarak Ankara´da düzenlenen 6. Olağan Büyük Kongre´de Balıkesir rüzgarı estiren teşkilat üyelerine çok teşekkür etti. Başkan Demiraslan, ?İnşallah bu birlik ve beraberlikle 24 Haziran´da ayağa kaldırdığımız Balıkesir´i, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerinde şaha kaldıracağız? dedi.
?BALIKESİRLİLER MİLLİ MÜCADELEYİ İYİ BİLİR?
Törene katılanlara seslenen Başkan Demiraslan, ülkedeki istikrarlı gidişatı bozmak için döviz ve faiz lobisi devreye girerek, topyekun bir saldırı başlatıldığına dikkat çekti. Türk milletinin iyi ve kötü günlerde birlik olabilmesi, kenetlenebilmesi sayesinde zorlu süreçte çok güzel bir duruş sergilediğinin altını çizen Başkan Demiraslan, ?Son yıllarda karşılaştığımız her saldırıyı, her darbe girişimini, her tuzağı bu sayede bertaraf ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, ülkemizde milli bir mücadele başlamıştır. Alaca Mescit toplantılarıyla ülkenin bağımsızlık ateşini yakan, Balıkesirliler, bu mücadeleyi çok iyi bilirler. Bu toprağın insanları söz konusu vatanın bağımsızlığı olduğunda ´ya istiklal ya şehadet´ der. Allah´ın izniyle, ülkemiz bunların hepsinin üstesinden gelecek güce, imkâna, dirayete sahiptir. Yeter ki bizler birliğimiz kaybetmeyelim? diye konuştu.
Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının da konuştuğu etkinlikte AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, misafirleriyle tek tek ilgilendi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Parti miting gibi bayramlaşma
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli