Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

AK Partiden ?Dayanışma? Toplantısı

AK Partiden ?Dayanışma? Toplantısı

AK Partiden 2015´in son Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Partiden 2015´in son Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
AK Parti Balıkesir İl Teşkilatının 2015 yılının son Danışma Meclisi Toplantısı 28 Aralık Pazartesi günü Balıkesir Balkonuk Canter Tesislerinde gerçekleştirildi.
AK Partiyi başarılı kılan çalışmalardan biri olarak değerlendirilen Balıkesir´de düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısına, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve bir kısım yönetim kurulu üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kollarının yer aldığı Danışma Meclisi Toplantısına AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Ali Aydınlıoğlu, Kasım Bostan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Balıkesir İl-Merkez ve bağlı ilçelerin AK Parti teşkilatları, Balıkesir´deki AK Partili Belediye Başkanları ile yüzlerce partili katıldı.
Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda açılış konuşmasını AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan yaptı.
İl Danışma Meclisi´nde konuklara verilen yemeğin ardından yapılan konuşmalarda, şehitlerimize Allah´tan rahmet ailelerine ve milletimize başsağlığı dileğinde bulunulurken, ülke ve millet olarak birlik beraberlik mesajları verildi.
Gecenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, 1 Kasım seçimleri için herkese teşekkür etti.
Daha sonra, Milletvekilleri Kasım Bostan, Sema Kırcı, Mahmut Poyrazlı ve Ali Aydınlıoğlu birer konuşma yaptılar.
Son olarak kürsüye gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Danışma Meclislerini ?Dayanışma? olarak tanımladı.
1 Kasım seçim sonuçlarının istikrar ve güven getirdiğinin altını çizen Uğur ?Türkiye bir koalisyon hükümetine muhtaç kalmadı. AK Parti´yi tek başına güçlü bir şekilde iktidara getiren milletimiz rahatladı.? dedi.
Bandırma için de görüşlerini açıklayan Uğur, Bandırma İlçesini 1 milyon nüfusa göre planladıklarını açıkladı.
Toplantının sona erdikten sonra, İl Danışma Meclisi Toplantısına katılmak üzere Balıkesir´e giden Erdek AK Parti heyeti aynı günün gecesi ilçeye geri döndü.
Partisinin İl Başkanlığınca düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı hakkında kısa bir açıklama yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, AK Partinin yaptığı bu tip toplantılarla partililer arasında dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiğini sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu