Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

AK Partiden 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Sergisi

AK Partiden 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Sergisi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından açılan ?15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Sergisi?ne katıldı.

15 Temmuz darbe kalkışması ardından meydanlara inen Balıkesirlilerin yazdıkları demokrasi destanının objektiflere yansımalarının yer aldığı ?15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Sergisi? açıldı. Çavuş Sokak´taki serginin açılışına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´da katılarak fotoğrafları inceledi. AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan´dan sergi hakkında bilgi alan Başkan Uğur, serginin hazırlanmasına emeği geçenlere teşekkür etti.
Sergi hakkında bilgi veren AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, Türkiye´nin 15 Temmuz günü ülkeye yakışmayan hain bir kalkışma girişimi ile karşı karşıya kaldığını söyledi. Türkiye´nin 15 Temmuz darbe girişimini Türk milletinin direnişi ile atlattığını ifade eden Orkan, ?15 Temmuz´u unutturmamak istiyoruz. Bu konuda hükümetimizin de aldığı bir karar var. 15 Temmuz´un bayram ilan edilmesi ile ilgili. Bizde yerel bazda 15 Temmuz´u bir fotoğraf sergisi ile insanlarımızı hatırlatmak istedik. Sergimizde 72 tane fotoğraf bulunuyor? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu