Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

AK Parti´de ?vefa yemeği?

AK Parti´de ?vefa yemeği?

Kayan, siyasetin bir bayrak yarışı olduğuna dikkati çekti

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı tarafından ?Vefa Yemeği? adı altında bir program düzenlendi.
Teşkilat, partide görev yapmış kurucu başkanlar ile yöneticiler için Erdek Öğretmenevi´nde ?Vefa ve Dayanışma Yemeği? verdi. Toplantıya, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir İl Teşkilat Sorumlusu Yusuf Ziya Kısaer, AK parti kurucu başkan ve yöneticileri, kadın kolları ile gençlik kolları ve sandık başkanları ile mahalle temsilcileri katıldı.
2019 yılında yapılacak seçimler öncesinde görev yapacak sandık ve mahalle başkanlarının da hazır bulunduğu toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, ?Balıkesir´de 1 milyon 300 bin, Erdek´te 34 bin kişi yaşıyor. Bu vatandaşlarımıza bire bir ulaşmamız gerekir. O yüzden, darılmak ve küsmek için bahaneler aramak yerine sevmek ve sevilmek için çareler arayalım.? dedi. 

Siyaseti bayrak yarışı olarak değerlendiren Kayan, ?Bayrak elinde olan ilkeli şerefli ve gayretli bir şekilde bayrağı taşımalı ve önemlisi erdemli bir şekilde devretmelidir.? diye konuştu.
Nevruz Bayramı hakkında da görüşlerini açıklayan Kayan, ?Nevruz bizim kültürümüzün bir öğesidir. Baharın yani bolluk ve bereketin müjdeleyicisidir. Nevruz´un ülkemize bolluk bereket birlik ve beraberlik getirmesini diliyorum.? diye konuştu.
Kayan, konuşmasını, ?Partimizi bugünlere taşıyan kurucularımıza ve her kademede görev yapmış dava arkadaşlarıma teşekkür ve hürmetlerimi sunuyorum. ? diyerek noktaladı.
AK Parti Erdek ilçe teşkilatında en uzun süre başkanlık yapan Necati Elmas, kürsüye davet edildi.
Elmas, AK Parti´nin büyük bir parti olduğunu, bu partide hizmet etmekten gurur duyduğunu belirterek, ?Zeytin Dalı Harekatı´nda şehit olan askerlerimize de Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum.? dedi.
Ardından AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan kürsüye davet edildi.
2001 öncesi mevcut hükümet başkanlarının ABD´den randevu taleplerine zaman zaman cevap verilmediğine vurgu yapan Demiraslan, ?16 yıldır iktidarda olan AK parti ulaşımdan sağlığa çok şeyler yaptı. Türkiye, itibar gören bir ülke oldu. 2019 yılında yapılacak seçimler öncesinde Türkiye´nin güçlenmemesi için dış güçler tarafından önü kesilmek isteniyor. Sandık ve mahalle başkanlarına çok büyük işler düşmekte olup kapı kapı dolaşarak partimizin hizmetlerini anlatmalıyız.? dedi.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Parti vefa yemeği
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı