Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Partide kıyım sürüyor

AK Partide kıyım sürüyor

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´in ardından AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan´da görevini bırakmak zorunda kaldı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´in ardından AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan´da görevini bırakmak zorunda kaldı.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, partisinin Balıkesir Milletvekilleri tarafından istenmediği gerekçesiyle istifaya zorlanarak görevini bırakmak zorunda bırakıldığını açıkladı.
AK Parti Balıkesir İl Başkanlık görevinin sona ermesinin ardından basına açıklama yapan Orkan, ?Bugüne kadar siyaseti çıkar aracı olarak görmedim. Ben istifa etmedim, ettirildim. Beni istifaya davet eden yetkililere ?neden benimle çalışmak istemiyorsunuz?´ diye sordum, tarafıma cevap olarak ?sayın milletvekillerimizle yapılan istişarelerde böyle uygun görmüşler." diye konuştu.
Kısa süre önce Balıkesir´den sorumlu parti müfettişlerinin "yeni dönemde seninle çalışmak istemiyoruz" diyerek istifa etmesini istediklerini belirten AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, istifasını sunduktan sonra yaptığı açıklamada 15 yıllık emeğinin 10 saniyede bitirilmesinden yakındı.
Yeni dönemde kendisiyle çalışılmayacağının açıkça söylendiğini, bunun nedenini sorduğunda ise AK Parti Balıkesir Milletvekilleri ile yapılan istişare sonucunda bu karara varıldığı cevabı aldığını söyleyen Orkan, AK Parti´nin çeşitli kademelerinde uzun yıllardır görevler üstlendiğini, siyaseti hiç bir zaman bir çıkar aracı olarak görmediğini dile getirdi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Partide kıyım sürüyor
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false