Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ak Parti´de kazan kaynıyor

Ak Parti´de kazan kaynıyor

Şenyuva, Pakize Ciciler´in iddialarına şöyle yanıt verdi:

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı eski yönetim kurulu üyesi Hür Şenyuva, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Pakize Ciciler´in yerel bir gazeteye verdiği demecinde ?Benden yaşça çok büyük, erkek eski yönetim kurulu üyelerimizden biriyle oturarak sözlü tartışma ettiğimiz bir anda aniden üzerime saldırdı´ yönünde yaptığı açıklamasının tamamen yalan ve hayal mahsulü olduğunu söyledi.
Ciciler´in kendisine saldırdığını iddia ettiği şahsın ismini niçin açıklamadığının sorgulanması gerektiğine dikkat çeken Şenyuva, Ciciler´in kendisine fiili saldırıda bulunduğunu iddia ettiği şahsın ismini vermek yerine ?Benden yaşça çok büyük, erkek eski yönetim kurulu üyesi´ ifadelerini kullanmasıyla kendisinin kast edildiğini belirtti.

Ciciler´in asılsız suçlamada bulunduğu kişinin kendisi olduğunu, kamuoyunun tüm gerçekleri bilmesi adına böyle bir açıklamayı yapma ihtiyacı hissettiğini ifade eden Şenyuva, Pakize Ciciler´in iddialarına şöyle yanıt verdi:
?Erdek Belediye Meclisinin AK Partili üyesi Pakize Ciciler´in Yeni Erdek Gazetesi´ne verdiği demecinde, kendisine saldırı yapılmış gibi bir açıklaması yer almıştır. Şahsına fiili saldırıda bulunulduğunu iddia eden Ciciler, çok ilginçtir ki, saldırıda bulunduğunu iddia ettiği şahsın ismini söylememiştir. Dolayısı ile partimizde görev yapmış yönetim kurulu arkadaşlarımız zan altında bırakılmıştır. Buradan açık açık söylüyorum, Ciciler ile tartışma yaşayan şahıs benim. Ciciler´e yönelik sözlü veya fiili saldırım kesinlikle olmamıştır. Üstelik o sırada parti binamızda tanıklarda bulunmaktadır. Ciciler ile aramızdaki tartışma kendisine yönelttiğim bir soru üzerine yaşanmıştır. Parti binasına yanımda bir arkadaşım ile birlikte girdiğim sırada, Ciciler´e sorduğum bir soru üzerine bir bayana yakışmayacak şekilde ayaklarını sehpaya uzatmış vaziyette, şahsıma yönelik ?Senin bir oyun var, bana soru soramazsın lan, defol partiden? ifadelerini kullanan Ciciler beni aşağıladığı gibi sözlü saldırıda bulunmuştur. Sözlü olarak aşağılanan ve hakarete uğrayan şahsım olmuştur. Yaklaşık olarak 2 yıl görev yaptığım AK Parti Erdek İlçe Teşkilatında özellikle bayan kardeşlerim ile birlikte sayısız sosyal faaliyetler yürüttüğüm gibi birçok seçim çalışmalarında da omuz omuza çalıştık. Hiçbir bayan kardeşim çıkıp ta ?Hür Şenyuva bayanlara karşı aşağılayıcı tavır sergileyen bir karakterdir? diyemez. Benim dünde, bugünde yarın da, sadece bayanlar değil tüm bay arkadaşlarıma da en ufak bir saygısızlığım olmamıştır, olması mümkünde değildir. Benim nasıl bir partili olduğumu AK Parti camiamız çok iyi tanır. Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde kendisine oy verdiğim belediye meclis üyemiz Pakize Ciciler hanımefendi, kadına karşı şiddeti kınarken, kadın haklarını savunurken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun,
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sema Ramazanoğlu hanımefendiye yönelik kullandığı aşağılayıcı kelimeler sonrası Kılıçdaroğlu´na nasıl bir tepki göstermiştir? Aslında Erdek´te partimize bu yaşatılanlar hızla yaklaştığımız yerel seçimlerde AK Partimizin Erdek´te başarısız olmasına yönelik olup, Ciciler gibi pravokatörlerin partiden acilen uzaklaştırılması gerekmektedir.?
Ciciler, gazetede yayımlanan açıklamasında şu iddiada bulunmuştu:
?Benden yaşça çok büyük, erkek eski yönetim kurulu üyelerimizden biriyle oturarak sözlü tartışma ettiğimiz bir anda aniden üzerime saldırmasını esefle kınıyorum. Hem bir bayan hem de bir meclis üyesi olarak yaşadıklarımdan dolayı kendisinden bir özür bekliyorum. Kadına karşı şiddeti tüm ülkede kınadığımız şu günlerde, yaşadığım bu olay nedeniyle tüm kadınların sesi olarak bir özür beklemek benim hakkım." Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Parti kazan kaynıyor
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli