Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Partide bayramlaşma töreni

AK Partide bayramlaşma töreni

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramının ikinci gününde parti hizmet binasında bayramlaşma töreni düzenledi.

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramının ikinci gününde parti hizmet binasında bayramlaşma töreni düzenledi.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, parti binasında yapılan bayramlaşmada partililerin ve halkın Kurban Bayramını kutlarken, 1 Kasım seçimlerinde AK Partinin iktidarın alternatifsiz partisi olduğunu yineledi.
Partililerinin ve ilçe halkının bayramını kutlayan Sever, ?Bu bayramı huzur içerisinde geçiremeyen din kardeşlerimiz Rabbim onları da zulümden kurtararak güzel bayramlar yaşamalarını nasip eylesin? dedi.
Mekke´de yaşanan olaylarda ve ülke genelinde vatanı için şehit olanlara Allahtan Rahmet dileyen Sever, ?Bugün burada olan herkese sesleniyorum, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi çalışıyor bunu göğsünüzü gere gere anlatın? diye konuştu.
Bayramlaşma programına katılarak destek veren Erdek Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Aysan´da bir konuşma yaparak partilerinin bayramını kutlayıp birlik beraberlik mesajları verdi.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´in ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine, Erdek Belediye eski Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Belediyesinin AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe yönetimi, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı Kadın ve Gençlik Kolları ile diğer ilçelerden ve bağlı mahallelerden gelen parti temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. Haber : Tuncay Ertan

/resimler/2015-9/28/1735414672912.jpg



Anahtar Kelimeler: Partide bayramlaşma töreni
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false