Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Parti Teşkilatı kırsal mahalle gezilerinde

AK Parti Teşkilatı kırsal mahalle gezilerinde

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, seçim çalışmaları çerçevesinde partilileri ile birlikte kırsal mahalle gezilerini sürdürüyor.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, seçim çalışmaları çerçevesinde partilileri ile birlikte kırsal mahalle gezilerini sürdürüyor.
Sever, Erdek-Turan Karayolunu inceledi
Seçim otobüsü ile Erdek´ten Turan Mahal lesine giden Erdek AK Parti heyeti, Turan Mahallesinde yol bakım ve onarım çalışmaları devam eden karayolunda çalışanlarla sohbet edip, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Turan Mahallesi karayolunun Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından onarımının yapıldığını söyleyen Sever, yolun kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini belirtti.
Karayolunda devam eden çalışmaların incelenmesinin ardından Turan mahallesine geçen AK Partiler, burada vatandaşlarla buluşup mahallede çözüm bekleyen sorunları dinledi.
AK Parti heyeti Ocaklar´da
Turan Mahallesi ziyareti sona erdikten sonra AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve beraberindeki partililer Ocaklar Mahallesi´ne gitti.
Başkan Sever, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım ihalesi gerçekleştirildikten sonra, Ocaklar Mahallesinde devam etmekte olan içme suyu izale hattı çalışmalarında gelinen son noktayı yetkililerden öğrendi.
Turan ve Ocaklar Mahallelerine giden AK Partililere yoğun ilgi gösterilen ziyaretlerde vatandaşlarını sorunlarını dinleyen Erdek AK Parti heyeti, sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını çıkladılar.
Ziyaretler hakkında bilgi veren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, her geçen gün artan bir tempo ile seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ve sahada olmaya devam edeceklerini bildirdi.
Ziyaret ettikleri mahallelerde halkımızla birlikte olduklarını kaydeden Sever, ?Sorunlarını dinledik ve çözüm önerilerini paylaştık.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Mehmet Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli