Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Parti teşekkür turuna Dursunbey´le başladı

AK Parti teşekkür turuna Dursunbey´le başladı

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri ve İl teşkilatı, 1 Kasım seçimlerinde teşekkür turlarına % 78 ile rekor kıran Dursunbey´den başladı

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri ve İl teşkilatı, 1 Kasım seçimlerinde teşekkür turlarına % 78 ile rekor kıran Dursunbey´den başladı.
1 Kasım´da yapılan genel seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre Milletvekili seçilen AK Parti Balıkesir Milletvekilli Ali Aydınlıoğlu, Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Kasım Bostan, seçimlerde Milletvekili adayı olan Mustafa Canbey, Hasan Demiraslan, Hasan Şafak ve beraberinde AK Parti İl yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte Dursunbey´e teşekkür ziyaretinde bulundular.
AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan´ın başkanlığında ilçeye gelen heyet seçim otobüsü ile vatandaşları selamlayarak belediye önüne geldiler.
Teşkilat binasına girmeden önce bir konuşma gerçekleştiren milletvekili Ali Aydınlıoğlu kendilerine her zaman destek olan Dursunbey halkına teşekkür etti. Daha sonra teşkilat binasına geçen heyet burada partililere hitap etti.
AK Parti Dursunbey İlçe başkanı Halil Demir, Dursunbey´in her zaman olduğu gibi AK Partiye en üst seviyede destek olduğunu 7 Haziran seçimlerine göre bu seçimde Dursunbey´in % 10 oyunu arttırarak Balıkesir´de liderliği kimseye bırakmadığını belirtti.
Daha sonra İl Başkanı Dinçer Orkan söz alarak 1 Kasım seçimlerinde büyük bir başarı gösteren Dursunbey´i tebrik etti.
Milletvekilleri adına söz alan Mahmut Poyrazlı ilçelere yapacakları teşekkür ziyaretlerini Balıkesir´in birincisi olan Dursunbey´den başlattıklarını söyledi. Desteklerinden dolayı tüm Dursunbeylilere teşekkür eden Poyrazlı, 1 Kasım seçimlerinde ülke üzerinde oynanmak istenen oyunun millet tarafından bozulduğunu dile getirdi.
Konuşmaların ardından partileri ile vedalaşan milletvekilleri daha sonra Kepsut´a geçtiler.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli