Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti Sındırgı İlçe Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Sındırgı İlçe Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

Balıkesir geneli genişletilmiş danışma meclisi toplantılarının ilk durağı Sındırgı ilçesi oldu.

Balıkesir geneli genişletilmiş danışma meclisi toplantılarının ilk durağı Sındırgı ilçesi oldu. Sındırgı Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen toplantıya geniş çapta bir katılım oldu.
Toplantıya Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İlçe Başkanı Mustafa Atla, Sındırgı Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aldemir, Kadın Kolları Başkanı Nagehan Eroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Kerim Üretürk, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, parti yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Sındırgı İlçe Başkanı Mustafa Atla ? Bu toplantıların Sındırgı´dan başlaması Büyükşehir Belediye başkanımızı, İl başkanımızı Sındırgı´mız da ağırlamak bizim için büyük bir onur. Hep ilklerin yaşatıldığı Sındırgı´da bugün de ilk genişletilmiş danışma meclisi toplantısını gerçekleştiriyoruz. Tabi ki bu davanın bir neferleri olarak, gönül vermiş insanlar olarak etrafımıza, Dünya´ya şöyle bir bakıp daha fazla çalışmamız, birlik, beraberlik içerisinde olmamız gerektiğini unutmayalım. Elbette ki hatalarımız kusurlarımız var. Ama konuşarak, anlaşarak telafisi olur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın başlattığı bu kutlu davada bir olacağız. Dargınlığı bir kenara bırakıp daha güzel bir gelecek, mazlumlar için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.? Dedi.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ise konuşmasında ? Türkiye´nin her bir mozaiğinin bir şehri bir temsilcisi var. O da AK Parti. AK Parti Anadolu insanının kendini bulduğu bir parti. Kimseyi ayrıştırmadan, kimseye sen şu mezheptensin, şu ırktansın demeden her bir alanda temsil edilen bir parti. İnsanlarımızın buluşma noktası olan bir parti AK Parti. İnsanlarımız çünkü kendilerinden bir parça buluyorlar. Türkiye´nin partisi, hatta mazlumlara bile kol kanat geren bir parti oldu AK Parti 16 yılda. Bizlerde belediye başkanı olduğumuzdan bu yana tüm Sındırgı´yı kucaklayıcı hizmetler yapabilmeyi, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmayı ilke edindik. Vatandaşlarımızı mutlu etmeyi ilçe teşkilatı ile, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla başarmaya çalıştık. Şimdi burada delegelerimiz, muhtarlarımız var. Geçmişine bakın insanların hep farklı alanlarda siyaset yapmıştır. Ama buluşma noktası AK Parti olmuştur. Çünkü AK Parti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın izinde bir dik duruşun, hizmetin, birlik ve beraberliğin partisidir. Bizler AK Partinin adalet ilkesini tüm insanlarımıza uygulamaya çalışıyoruz.
Sındırgı´ya müjdeli haberler ile gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise ? AK Parti sıradan bir parti değil. AK Parti belli hedefleri gayeleri olan, belli bir disiplin içerisinde, belli bir hiyerarşik bir yapı içerisinde büyüyen ve herkese hitap eden bir parti. AK Parti en önemli husus teşkilatlardır. Bir işin başı teşkilat, ortası teşkilat, sonu teşkilattır. Teşkilatlar olmadan ne belediye başkanları ne milletvekilleri var olamaz. Belediye başkanları olarak bizler de teşkilatlarımız ile uyumlu çalışmalıyız. Hizmetle sosyal belediyeciliği aynı anda götürmeliyiz. Balıkesir´imizde Sındırgı´mızda birçok hizmet kazandırıyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Buradan şu müjdeyi de vereyim. Sındırgı´mızda 2018 yılı içerisinde kırsal mahallelerimizin yol problemini tamamen ortadan kaldıracağız. Alt yapı sorunumuz kalmayacak. Bizler çalışıyoruz, ilçe belediyemiz çalışıyor. Tabi ki hizmetleri gerçekleştirirken belirli sıkıntılar yaşanıyor. Ama tamamlanınca her şey çok güzel olacak. İlçelerimiz, Balıkesir´imiz bir marka halini alacak. Sizlere düşen ise 2019 seçimlerine çok iyi hazırlanmak. Sizler olmasanız, seçimleri kazanamasak bu hizmetleri yerine getirebilir miyiz, Türkiye´nin dört bir yanını hizmetle buluşturabilir miyiz. İşte her birinizin emeği var. Durmak yok, yola devam. ? Dedi.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan ise Sındırgı´da gerçekleştirilen toplantıya katılım ve organizasyondan memnun olduğunu belirterek ?İlk danışma meclisi toplantımız Sındırgı´da yapılıyor, ilk toplantımızı Sındırgı´da tercih ettik. Çok da güzel bir tercih olmuş başkanıma ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false