Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AK Parti milletvekillerinden resmi kurumlara ziyaret

AK Parti milletvekillerinden resmi kurumlara ziyaret

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu ile Kasım Bostan, Balıkesir´de resmi kurum ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu ve Kasım Bostan Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz´i makamında ziyaret ederek Balıkesir yatırımları hakkında brifing aldı.
Milli eğitim müdürü, müdür yardımcıları ve şu müdürleri tarafından karşılanan milletvekilleri Balıkesir ilinde eğitim öğretim ve Milli eğitim yatırımları konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaretle ilgili açıklama yapan Aydınlıoğlu ?2015 yılında 290 milyon TL Balıkesir´e yatırım yapıldı, eğitim öğretimin kalitesi hem fiziki hem de başarı yönünden gelişti. Bu rakam Balıkesir´de görülmemiş bir yatırımdır, yatırımlarımız ve hizmetlerimiz devam edecek. Çalışmalarından dolayı milli eğitim müdürümüze müdür yardımcılarımıza ve şube müdürlerimize teşekkür ediyorum.? dedi.
Milletvekilleri daha sonra Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Akbıyık´ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ardından Balıkesir Üniversitesi Rektörü Sayın Kerim Özdemir´i ziyaret etti. Üniversite ile ilgili brifing alan milletvekilleri, üniversite kadrolarının genişlemesi, Tıp Fakültesinin gelişmesi ve Edremit´e kurulacak olan Havacılık Fakültesi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
Milletvekilleri, üniversiteye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli