Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti milletvekilleri ?Evet? için Marmara´ya çıkarma yaptılar

AK Parti milletvekilleri ?Evet? için Marmara´ya çıkarma yaptılar

16 Nisan´da yapılacak referandumda vatandaşlardan ?Evet? tercihinde bulunmalarını istedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, referandum çalışmalarında bulunmak üzere geçtiğimiz gün Marmara Adası´na giderek burada buluştuğu Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, AK Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz ve partilileri ile birlikte ilçe merkezi ile kırsal mahalleleri ziyaret ederek 16 Nisan´da yapılacak referandumda vatandaşlardan ?Evet? tercihinde bulunmalarını istedi.      

Görüştüğü vatandaşlardan gelen istek ve şikayetleri de dinleyen Kırcı, ziyaretin sonunda yaptığı açıklamada, Marmara Adasında bulunduğu sürece kendisine gösterilen ilgiden memnun kaldığını belirtti.
Kırcı´dan sonra adaya AKP Milletvekili Aydınlıoğlu geldi
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Erdek ve kırsal mahalle ziyaretleri sona erdikten sonra dün Marmara Adası´na geçti.
Marmara Adasında Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, AK Partili belediye meclis üyeleri, AK Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz ve partililer tarafından karşılanan Aydınlıoğlu, Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç´u ziyaret ettiler.
Kaymakam Tunç´a gerçekleşen ziyaretten sonra adadaki tüm kırsal mahallelere giderek burada vatandaşlarla buluşan Aydınlıoğlu, referandum süreci ile ilgili görüşlerini paylaştı.
Marmara Adası halkının sıcak ve samimi karşılamalarından çok memnun olduğunu ve ilk fırsatta ada halkı ile tekrar buluşmak istediğini ifade eden Aydınlıoğlu, referandum çalışmalarını farklı bölgelerde devam ettirmek için adadan ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false