Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Parti Milletvekili Uygur, Turan Gün´e destek istedi

AK Parti Milletvekili Uygur, Turan Gün´e destek  istedi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, yerel seçim çalışmaları için Erdek´e bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek mahalle sakinleriyle buluştu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, yerel seçim çalışmaları için Erdek´e bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek mahalle sakinleriyle buluştu.
Yerel seçim çalışmalarına Erdek İlçesi kırsal mahalleleri ile başlayan AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, bir araya geldiği kırsal mahalle sakinlerine Kapıdağ Yarımadası´nın makus talihinden kurtulabilmesi için Erdek´te Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayının desteklenmesini istedi.
Cumhur İttifakı AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün ve partilileri ile birlikte Karşıyaka Kırsal Mahallesi´ni ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, bir araya geldiği mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, Karşıyaka Kırsal Mahallesi´ne sağlıklı hizmet akışının gerçekleşebilmesi için AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün´ün 31 Mart´ta belediye başkanı seçilmesini istedi.

Karşıyaka Kırsal Mahallesi´nden sonra sırası ile Çakıl, Kestanelik, Çayağzı ve Düzler Kırsal Mahalleleri ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, ziyaret ettiği kırsal mahallelerde bir araya geldikleri mahalle sakinlerine yönelik şu açıklamaları yaptı:
?Cumhur İttifakı AK Parti Erdek Belediye Başkan adayımız Turan Gün samimi, mütevazi ve gayretli bir arkadaşımızdır. Kendisinin Erdek ve kırsal mahallelere en güzel şekilde hizmete edeceğine inanıyorum. Büyükşehir Belediyemizle birlikte Erdek ve kırsal mahallelere vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda beraber hizmet edeceğiz. Biz de ayrı gayrı olmayıp, ilçemizin tamamına hizmeti götüreceğiz. Ziyaret ettiğimiz yerlerde çok sıcak ve samimi bir şekilde karşılanıyor olmamızı 31 Mart´ta gerçekleşecek bir dip dalganın öncüsü olarak değerlendiriyorum. Allah kısmet ederse Balıkesir Büyükşehirde Yücel Yılmaz, Erdek´te de Turan Gün Belediye Başkanı seçilecek. Fakat bizlerde 31 Mart akşamına kadar gece gündüz demeden çalışacağız, projelerimizi seçmenlerimizle paylaşacağız.?
Haber: Bülent Özgü



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli