Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

AK Parti Milletvekili Subaşı´dan 15 Temmuz mesajı

AK Parti Milletvekili Subaşı´dan 15 Temmuz mesajı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yıldönümünü nedeniyle yayımladığı mesajda, ?15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütünün ülkemize ve milletimize yönelik giriştiği hain darbe girişimini unutmadık, unutmayacağız

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yıldönümünü nedeniyle yayımladığı mesajda, ?15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütünün ülkemize ve milletimize yönelik giriştiği hain darbe girişimini unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız.? ifadelerine yer verdi.
AK Parti Milletvekili Subaşı, mesajının devamında şunları kaydetti: ?Haince, alçakça ve kahpece yapılan bu darbe teşebbüsüne karşı kurumunu, vatanını ve milletini korumak için vücudunu siper eden, canını ortaya koyan tüm demokrasi kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi şahsım ve vekili bulunduğum Kuvâ-yi Milliye şehri Balıkesir adına rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Hayatlarını sürdüren gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum. Bu kahpe darbe teşebbüsünü nefretle kınadığımı bir kez daha belirtmek istiyorum. Millet iradesine karşı 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan kanlı darbe girişimi, yakın tarihimizde emsali görülmemiş yaralar açmıştır. Yaşanan acıların gelecek nesillere çeşitli faaliyetlerle anlatılmasının, her bakımdan çok önemli olduğu inancındayım. Devlet içinde paralel yapılanmanın alçakça giriştiği bu darbe teşebbüsünü kanları pahasına önleyen milletimizin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sağduyudan yana dik duruşu, demokrasiye, millet egemenliğine, vatanına, bayrağına sahip çıkışı; gelecekte bu günler konuşulduğunda hep hatırlanacaktır. Bu anlayışla, ülkemizin ve milletimizin böylesi hain teşebbüsleri ve acıları bir daha yaşamamasını Yüce Allah´tan diliyorum.?
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı