Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK Parti Milletvekili Sema Kırcı:

AK Parti Milletvekili Sema Kırcı:

?Şehit evlerinde gurur, kıvanç ve hüzün bir arada yaşanıyor?

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programı çerçevesinde Balıkesir´deki törenlere katıldı.
Şehitler Parkında Balıkesir Valiliği´nin düzenlediği törende şehit aileleri, protokol ve AK Parti Balıkesir teşkilatı hazır bulundu.
Şehitler Parkı´nda şehit aileleri ile bir araya gelen Kırcı, kabirlerin başında dua etti ve karanfil bıraktı. Kuran-ı Kerim okunmasının ardından tüm şehitler için dualar edildi.
Törenin ardından 15 Temmuz´da Ankara Gölbaşı Özel Harekat Merkezi´ne atılan bombayla şehit olan Polis Memuru Turgut Solak´ın Ovabayındır´da bulunan ailesi ziyaret edildi. Ardından aynı köyde bulunan kabri başında Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi. Anma Töreni Zağnos Paşa Camiinde yapılan mevlit ve lokma hayrı ile son buldu.
Burada da şehitlerin aileleri ile bir araya gelen Kırcı, 15 Temmuz ruhunun sönmediğini, yaşananları asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını ifade etti.
Kırcı ?Şehit evlerinde gurur, kıvanç ve hüzün bir arada yaşanıyor. O gece vatanı uğruna bir an düşünmeden canlarını feda eden kahramanlarımızın aileleri bizlere emanettir. Kendilerini asla yalnız hissetmesinler. Devlet olarak da millet olarak da onların daima yanında olacağız. 15 Temmuz´un birinci yılında şehitlerimiz için dualar ederken aileleri de yalnız bırakmıyoruz. O gece yaşanan kahramanlıklar aynı tarihimizde yaşandığı gibi destan olacaktır. Allah bir daha bu ülkeye böyle bir şey yaşatmasın. Milletin iradesini gasp eden, milletin meclisini bombalayan bu hain terör örgütünün bu topraklardan tamamen silinmesi için mücadelemiz devam edecektir. Kimsenin şüphesi olmasın? dedi.
Kırcı 15 Temmuz´da Ankara Gölbaşı Özel Harekat Merkezi´ne atılan bombayla şehit olan Polis Memuru Mustafa Serin´in Burhaniye´de yaşayan ailesini AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı Onur Bedir ve Kadın Kolları Başkanı Hadiye Erok ile evinde ziyaret etti. Ardından Mustafa Serin ve diğer şehitlerin kabirleri başında dualar edildi.
Kırcı ve teşkilat üyeleri 2015´te Van´da şehit olan J. Astsubay Ahmet Çelik´in Burhaniye´de bulunan ailesine de ziyarette bulundu.
Kırcı ?Bu hafta boyunca 15 Temmuz şehitlerimizi anma etkinliklerimiz devam edecek, 15 Temmuz´da yine meydanlarda olacağız. Hainlere ve tüm dünyaya mücadelemizdeki kararlılığımızı göstereceğiz? dedi.
Kırcı Bigadiçli Şehitlerin ailelerini ziyaret etti
Kırcı Hatay´da şehit düşen J. Astsubay Niyazi Elçin´in Bigadiç´in İlyaslar Köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti. Kırcı, şehidimizin ardında bıraktığı 2 küçük evladı ile yakından ilgilendi.
Tunceli Pülümür´de helikopter düşmesi sonucu şehit olan Polis Memuru Ekrem Dereli´nin Bigadiç Değirmenli Köyünde bulunan baba ocağına da ziyarette bulunan Kırcı ?Bu vatanın her bir köşesinde canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Şehitlerimizin aileleri şehitlik makamının ne kadar şerefli bir makam olduğunun şuurunda olarak bu vatan için canlarımız feda olsun diyorlar. Allah´ın izniyle bu millete kimse boyun eğdiremez? diyerek sözlerine ekledi.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Parti Milletvekili Sema Kırcı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli