Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK Parti Milletvekili Kırcı çalışmaları hızlandırdı

AK Parti Milletvekili Kırcı çalışmaları hızlandırdı

Kırcı, Erdek ilçe merkezi, Ballıpınar ve Karşıyaka mahallelerinde mahalle sakinleri ile buluştu.

Kırcı, Erdek ilçe merkezi, Ballıpınar ve Karşıyaka mahallelerinde mahalle sakinleri ile buluştu.
Erdek´te Pazartesi pazarında esnafla sohbet edip pazarcı esnafın sorunlarını dinleyen Kırcı´nın ilçemize yaptığı ziyarette AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı, kadın ve gençlik kolları görevlileri eşlik etti.
Erdek ilçe merkezinde esnafla buluşarak sohbet eden Milletvekili Kırcı, ?Artık hedefimiz daha çok hizmet alacak bir Erdek için neler yapacağımız konusunda başta Erdek´li hemşerilerimizle konuşup fikir alışverişi yapmak, Erdek´i daha çok üreten daha çok kazanan bir ilçe haline getirmek için mücadele etmeliyiz.? şeklinde konuştu.
Kırcı: ?Terör eski Türkiye ile mücadelemizi engelleyemez?
Kırcı, ?1 Kasım seçimlerine çok az bir süre kaldı. Biz güle oynaya başladığımız seçim kampanyamıza Ankara´da patlayan bombalar nedeni ile maalesef kalbimizden yaralı vaziyette devam ediyoruz. 13 yıllık kazanımları ve eski Türkiye ile mücadelemizi bu bombalar ve terör engelleyemez bizim derdimiz bu memleketin gerçek sahiplerinin yani sizlerin mutlu ve refah içinde yaşamasıdır. Bizim için parti meselesi ikinci planda kalmıştır. Bu ülkenin huzuruna zerre zarar gelirse, bu ülkeye doğusundan batısına kardeşliğine zerre zarar gelirse bizim de burada siyaset yapmamızın bir anlamı kalmaz. Bu nedenle öncelikli meselemiz artık memleket meselesidir. AK Partinin uzun yıllardır bu ülkeye kazandırdıklarını anlatmaya kalksak, yolları, köprüleri, barajları, hava alanlarını ve daha nicelerini anlatmaya kalksak uzun zaman alır. Hizmetlerimizi milletimiz her zaman takdir etti. Biz milletimiz için çalıştık. Milletimiz de bize her zaman sahip çıktı. Türkiye artık eski Türkiye değil. Bu bizim eski Türkiye´ye karşı bir zaferimizdir. Neydi eski Türkiye? Bir avuç azınlığın koskoca ülkenin zenginliğini kendi arasında paylaşmasıydı. Neydi eski Türkiye? O zenginliğin memlekette yaşayan diğer vatandaşlara paylaşılmasını engellemekti. Peki, AK Parti ne yaptı? İşte bu zenginliği tabana yaydı. Memleketi daha mutlu, müreffeh bir hale getirmek için mücadele etti. Peki, bitti mi? tabi ki bitmedi daha çok yapacak işimiz var, bu hizmetleri, bu gelişmeyi engellemek isteyenlere bir dur deme zamanı geldi. İşte o yüzden burada önceliğin memleket meselesi, vatan bayrak meselesi olduğunu anlatmaya çalışıyoruz.? Dedi.
Kırcı: ?Hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz?
Erdek´in Ballıpınar mahallesinde vatandaşlara seslenen Kırcı ?Vatan sizlerin, bizlerin çocukları, gençleri sayesinde güvenli bir yarına doğru ilerleyecek. Bize de, sizlere de düşen önemli görevler var bugün 13 yıl öncenin Türkiye´sini, o karmaşayı, o kaosu yakınlarınıza özellikle de çocuklarınıza anlatmanız. 13 yıl önce ülke parçalanmaya giderken AK Parti reformları sayesinde birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi pekiştirdiğimizi ve bu ülkede yiyecek bir lokma ekmeğimiz varsa onu paylaştığımızı gençlere, çocuklarımıza anlatmalısınız. Çünkü biz hizmet kervanına kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Bu memleketin çocukları çok daha iyi okullarda okusun, çok daha iyi hastanelerde tedavi hizmeti alsın ve bu memleketin kaynakları yine milletimize geri dönsün diye uğraşıyoruz. Biz bunlar için sizden güç istiyoruz destek istiyoruz.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli